Kran / faucet - kryptowaluty?

Luźne dyskusje nie związane bezpośrednio z tematyką forum.
Status:
takBOnie
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Użytkownik
Autor tematu
Reputacja: 140

Nieprzeczytany post autor: takBOnie » 5 lata temu

Czy zna ktoś jakiś kran / faucet, który jednocześnie może "zarabiać" BTC oraz służyć jako bezpieczny "cold wallet"? Gargameli, czytam forum i widzę, że Ty masz sporą wiedzę na temat kryptowalut.

Proszę o odpowiedzi wraz z namiarami :-)

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Reputacja: 3353

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 5 lata temu

takBOnie, Z posiadanej przeze mnie wiedzy wynika, że istnieje takowy. Oprócz tego, że to kran / faucet jak to nazwałeś to i można w nim przechowywać środki na godzinę "w". Czy jest bezpieczny? Niby istnieje na rynku długi czas, ale ryzyko jest.
takBOnie pisze:
5 lata temu
Proszę o odpowiedzi wraz z namiarami
bardzo chętnie dałabym Ci linka, ale niestety obowiązuje mnie Regulamin forum, a nie chcę być posądzona o kryptoreklamę; więc wybacz nie umieszczę namiarów na forum.

Od siebie dodam, że najbezpieczniejsze jest przechowywanie kryptowalut na swoich portfelach (nigdy tych online). Kwestie bezpieczeństwa na forum poruszałam kilkakrotnie i nie mam zamiaru duplikować wpisów. Nie zarobisz tam wiele xD... ale jakiś procent od zdeponowanej kwoty wpada. Bardziej działa to na zasadzie piramidy finansowej... ryzyko oceń sam. Ja owszem przechowuję tam drobne kwoty (zaznaczam drobne), które wycofuje w sytuacji gdy do zakupów brak xD.

Zastanów się zanim w to wejdziesz. Jest to mało opłacalne, a zysk niepewny; choć możliwy xD
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.