Ostatni post z poprzedniej strony:
Portfele nie maja weryfikacji do okreslonej kwoty tylko chodzilo Ci zapewne o konto i kupno na gieldzie krypto.
Ostatni post z poprzedniej strony:
Portfele nie maja weryfikacji do okreslonej kwoty tylko chodzilo Ci zapewne o konto i kupno na gieldzie krypto.
Wszystko zależy od tego, w czym płacisz V. Jeśli V przykładowo przyjmuje płatności tylko w btc, tak wysokie prowizje Cię nie ominą. Tam gdzie ja zamawiałem, była płatność tylko w btc, więc prowizji giełdy nie ominiesz.VojTHC pisze: ↑2 lata temuCzesc
Potrzebuje sie doradzic.
Jakis czas korzystam juz z binance ale sa ogromne prowizje za przesylanie miedzy portfelam okolo 85zl. Pozniej korzystalem z blockchain ale nie mozna kupywac btc za zlotowki. Moze polecicie cos od siebie, jak dzialac w kryptowalutach, gdzie kupywac jak przesylac.
Polecam Blockchain, sam korzystam i jest git.nebulaparadise pisze: ↑2 lata temuGdzie założyc portfel BTC, żeby opłacić vendora? Bo mam BTC na zondzie.. a ta gadzina "Zonda obsługuje wypłaty na portfele BTC wyłącznie w formatach: P2PKH i P2SH". Na electrum próbowałem..
Chcesz zakupić za gotówkę btc i przesłać je do vendora czy użyć te Zondy?nebulaparadise pisze: ↑2 lata temuGdzie założyc portfel BTC, żeby opłacić vendora? Bo mam BTC na zondzie.. a ta gadzina "Zonda obsługuje wypłaty na portfele BTC wyłącznie w formatach: P2PKH i P2SH". Na electrum próbowałem..