Ostatni post z poprzedniej strony:
Może byś mi pomógł jak ogarnąć w ogóle płatność btc vendorovi. Będę wdziecznyKtóry portfel BTC wybrać ? I jak go doładować?
Który portfel BTC wybrać ? I jak go doładować?
konkret, to jest banalnie proste kupujesz gdzie chcesz a potem przelewasz je na swój portfel typu elecentrum wallet.Robisz zakupu a na samym końcu dostajesz link do płatności na który przelewasz btc dla v.
witam , potrzebuje portfel , gdzie bede mogl zakupic btc , cos podobnego do 4coins
borysputin, portfel pobierz na komputer/telefon pod postacią programu/aplikacji np. Exodus, Trust. Znajdź w pobliżu urządzenie na mapie bitomatów, dokonaj w nim zakupu krypto na swój portfel za gotówkę(uwzględniając prowizję operatora ok. 5%), a z niego opłać zamówienie.
jellyfrukz , właśnie jest problem , bo najbliższy mam jakieś 120km
chodzi mi o jakis portfel cos podobnego do 4coins - ale ich nie chce bo to dziady
chodzi mi o jakis portfel cos podobnego do 4coins - ale ich nie chce bo to dziady
Wolałbym wyjaśnienie krok po kroku nie chce zrobić coś zle
borysputin, nie szukasz portfela, lecz kantoru/giełdy, a to spora różnica. Odwiedź Kantor Kanga zakładka "Bankomaty"
To nie jest portfel ziom.
Tylko pamietajcie zeby kasy tam nie trzymac tylko wymieniac bo pierdolnie jak ftx i bedzie placz
A kto by kase trzymał na giełdach czy kantorach. Jak kupuje to na swoj adres.
dokładnie to gdzie na jakiś walletach zwykłych tak?