Ostatni post z poprzedniej strony:
Siemka, chciałbym pierwszy raz załadować BTC, znalazłem na forum i poczytałem o 4coins. Rozumiem, że jak doładuje tam BTC za określoną kwotę to będę mógł zapłacić przez pay4rc? Niech mi ktoś wytłumaczyKtóry portfel BTC wybrać ? I jak go doładować?
Który portfel BTC wybrać ? I jak go doładować?
A co sądzicie o Ari10exchange? Można bezpośrednio opłacić bez przenoszenia na jakiś inny portfel?
Dodano po 59 minutach 6 sekundach:
Kupiłem krypto przez trust Wallet (BTC), ale nie mam ich tam na apce. Jedynie jak wszedłlem na Mercuryo i zalogowałem się to mam tam moją transakcje. Pieniądze przejdą na apke?
Dodano po 59 minutach 6 sekundach:
Kupiłem krypto przez trust Wallet (BTC), ale nie mam ich tam na apce. Jedynie jak wszedłlem na Mercuryo i zalogowałem się to mam tam moją transakcje. Pieniądze przejdą na apke?
Zzałozyłem portfel konto na electrum. Tam jest 20 adresów typu receiving oraz 10 typu change. Czy kupione bitcoiny mogę przelewać dowolnie na jeden z tych 20 adresów typu receiving? a co to są te adresy CHANGE?
Dokładnie tak. W momencie otrzymania środków na adres receiving automatycznie tworzą się kolejne nowe adresy (receiving oraz change)
Jest to związane z polityką prywatności w momencie wysyłania środków na inny adres BTC
Jeśli ci się chce to odsyłam do lektury:
https://bitcoin.stackexchange.com/questions/96004/what-all-the-addresses-are-in-my-electrum-wallet
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Dzięki Gargameli.
Jeszcze jedno pytanko do znających temat. Próbowałem dziś kupic bity na Binance, ale cena po jakiej złożono mi oferte sprzedaży zdecydowanie przewyższała cenę z bitomatu i 4coins. To normalne? różnica wynosiła niemal 4 tys zł.
Jeszcze jedno pytanko do znających temat. Próbowałem dziś kupic bity na Binance, ale cena po jakiej złożono mi oferte sprzedaży zdecydowanie przewyższała cenę z bitomatu i 4coins. To normalne? różnica wynosiła niemal 4 tys zł.
Wydaje mi się kolumb, , że w jakimś kroku popełniasz błąd np. wybierając rynki, portfel handlowy itp.
Bez problemu można zakupić BTC za Fiat (PLN) po aktualnym kursie oferowanym przez Binance o czym świadczy wykonany screen przeze mnie przed chwilą.
Bez problemu można zakupić BTC za Fiat (PLN) po aktualnym kursie oferowanym przez Binance o czym świadczy wykonany screen przeze mnie przed chwilą.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Raz jeszcze wielkie dzięki Gargameli. Wiem już w czym tkwi ta rozbieżność... Wybrałem łatwiejszą ścieżkę szybkiego zakupu krypto poprzez kartę. Dziś nt. przykład chcąc zakupić za pośrednictwem karty dostałem taką cenę. Cena szacunkowa 1 BTC ≈ 126,464.24 PLN, natomiast cena spotowa około 121 280.00.
Zakup przez karte jest troche nieopłacalny bo kurs lipny
Opłata merchanta jest wysoka albo jak ktos kupuje na rynku p2p tez jest drogo
Cześć, można gdzieś kupić bitcoina bez weryfikacji dowodem osobistym? Po normalnym kursie i prowizji
Sprawdź na kucoin, tam można założyć konto chyba na email.masloorzechowe pisze: ↑1 rok temuCześć, można gdzieś kupić bitcoina bez weryfikacji dowodem osobistym? Po normalnym kursie i prowizji
A nie trzeba zrobić weryfikacji żeby kupić krypto?Mefedron90 pisze: ↑1 rok temuSprawdź na kucoin, tam można założyć konto chyba na email.masloorzechowe pisze: ↑1 rok temuCześć, można gdzieś kupić bitcoina bez weryfikacji dowodem osobistym? Po normalnym kursie i prowizji