leg*****m.o**

Opinie na temat sklepów z research chemicals oraz ich produktów.
Najbardziej aktywny temat:
Gdzie teraz na zakupy?
Status:
Domenstos
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 3

leg*****m.o**

Nieprzeczytany post autor: Domenstos » 5 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Nie spodziewałem się, ale o dziwo paczka doszła.

W paczce miałem 3 CMC, czyli tak jak mi pisali.

Jestem mile zaskoczony na weekend akurat będzie co testować.
Załączniki
0002.jpg
0002.jpg (1.28 MiB)

Status:
aras
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Gubernator
Reputacja: 753

leg*****m.o**

Nieprzeczytany post autor: aras » 5 lata temu

Domenstos, o prosze, zwrazem honor dostawcy :)
Ciekawe ile polataja :D
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!

Status:
Yurgenos
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Yurgenos
Reputacja: 72

leg*****m.o**

Nieprzeczytany post autor: Yurgenos » 5 lata temu

Pierwszy kontakt po około 4 dniach ciszy, mail w odpowiedzi na ticket, że nadano paczkę zaraz po księgowaniu pieniędzy natomiast odpowiedź na live chacie: "Tak mieliśmy lekkie opóźnienie z powodu firmy i*** i naszych kurierów paczki zostały nadane i w poniedziałek powinny być na miejscu."...

Wiadomość moderatora

NIE pisz nic o metodach, czasie oraz kraju - wysyłki czy płatności. NIE pisz pełnych nazw sklepów spoza forum lub nazw podobnych forów.

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 720

leg*****m.o**

Nieprzeczytany post autor: Wizzair » 5 lata temu

aras pisze:
5 lata temu
Domenstos, o prosze, zwrazem honor dostawcy :)
Ciekawe ile polataja :D
Wiesz, że już na różowym złapali gościa co też niby dostał pake, wrzucił foto i okazało, się że ukradł je z forum dopek z działu syntetycznego?

Dwa - wszyscy którzy dostali paczki to konta świeże lub "obumarłe" czyli ludzie nieaktywni od dawna.

Vendor kręci niczym Meksykanin na zeznaniach w.s kartelu. Porozsylal sample na h a na h nikt nic nie wie. Ba, jego temat ląduje w dziale oszuści i nikt palcem nie kiwa.

Mnożyć dalej?
Jak ma ktoś cywilną odwagę niech zamawia. Życzę powodzenia.

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Reputacja: 3416

leg*****m.o**

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 5 lata temu

Wizzair pisze:
5 lata temu
Wiesz, że już na różowym złapali gościa co też niby dostał pake, wrzucił foto i okazało, się że ukradł je z forum dopek z działu syntetycznego?
prawda.
Wizzair pisze:
5 lata temu
Dwa - wszyscy którzy dostali paczki to konta świeże lub "obumarłe" czyli ludzie nieaktywni od dawna.
a to już święta prawda
Wizzair pisze:
5 lata temu
Mnożyć dalej?
A po co? My tu wiemy, że to SCAM.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 720

leg*****m.o**

Nieprzeczytany post autor: Wizzair » 5 lata temu

Jak napisałem u sąsiadów.
Albo jest tonajmniej udany start vendora od lat albo najbardziej nieudany scam jaki widziałem xD

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Reputacja: 3416

leg*****m.o**

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 5 lata temu

Wizzair, każdy zorientowany w temacie pozna schemat strony, którą jest ten cały sklep. operują jednym schematem, jednym szablonem. a ja się do dziś dziwię, że ludzie bronią tą kurwę co chciała wysyłać trutkę na szczury klientom za prawdziwe i nieprzychylne opinie.

Dodano po 3 minutach 12 sekundach:
Wizzair pisze:
5 lata temu
Jak napisałem u sąsiadów.
sąsiedzi czerpią korzyści z oszustw, więc ich opinia jest tyle warta co gówno.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
waryat
Szczur
Newbie
Reputacja: 8

leg*****m.o**

Nieprzeczytany post autor: waryat » 5 lata temu

Beware of this store. I was cheated at 120 €. This is probably looking at the page layout new version of the puppet.

Status:
NieZwyczajnie
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Politoksykofil
Reputacja: 444

leg*****m.o**

Nieprzeczytany post autor: NieZwyczajnie » 5 lata temu

Ogólnie to vendor zarzeka się że jest po prostu starym vendorem pod nową witryną... I faktycznie chyba jest to ktoś z kim mieliśmy doczynienia... Ale szablon strony kojarzę z Pojedynczego a nie od Legalnych... A to jednak zwykle baaaaardzo zły znak.