Legalner*.**

Opinie na temat sklepów z research chemicals oraz ich produktów.
Najbardziej aktywny temat:
Gdzie teraz na zakupy?
Status:
Rudyppz
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Autor tematu
Reputacja: 21

Legalner*.**

Nieprzeczytany post autor: Rudyppz » 8 lata temu

Opinie na temat sklepu Legalner*.** oraz ich produktów.

Status:
Hennessy
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 287

Legalner*.**

Nieprzeczytany post autor: Hennessy » 7 lata temu

Jak chodzi o legalne to nowy sklepik, trochę stronka słaba i regulamin widać że amatorzy, jest również dużo pogłosek o sprzedaży innych produktów niż podają w ofercie. Ja osobiście czekam na jakieś badania żeby być pewny, nie chce być jakimś królikiem doświadczalnym, ale nie hejtuje, podobno analog alfy mają zacny, a jego vapo siada jak złoto!

Dodano 22 maja 2017, o 15:56

Nie polecam tego sklepu totalna amatorka i sprzedają zamienniki robiąc ludzi w chuja że to 4-cmc czy 3-cmc. Koło 4-cmc to ich produkty nawet nie leżały...
Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.

Status:
szczurekcmc
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 88

Legalner*.**

Nieprzeczytany post autor: szczurekcmc » 7 lata temu

Dokładnie, omijajcie ten sklep szerokim łukiem, moje szczury zawiedzione to co podają jako cmc to na pewno nim nie jest. Kontakt też słaby - typy niemiłe dla klienteli. Szczury były zrozpaczone miał być miły wieczór a skończyło się wkurwem i rozdrażnieniem

Status:
Lovac8
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 21

Legalner*.**

Nieprzeczytany post autor: Lovac8 » 7 lata temu

Z początku mieli nawet dobrą trójkę, jeszcze pisali żeby startować dawki 50-100mg to byłem naprawdę zdziwiony. Nie okazała się zła ta trójka, ale dawki rzędu 50 mg słabo robiły. Mieli dwie trójki pisali, że jedna jest mocna a druga słabsza, czyli wywnioskowałem po spróbowaniu że ta druga to był CEC a ta pierwsza to był CMC. Pewnie nie mają tej co kiedyś mieli i sprzedają gówno CEC-a pod nazwą CMC.... Inni vendorzy też tak robią, ale piszą nawet tym małym druczkiem, także pamiętajcie żeby być spostrzegawczym, a nie tylko patrzeć, że dużym druczkiem jest napisane CMC, a jest to CEC.

Status:
lolek20
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 237

Legalner*.**

Nieprzeczytany post autor: lolek20 » 7 lata temu

Jeden z tych vendorów co żeni analogi i podaje że to cmc. I właśnie dlatego mało kto tu kupi. Te dwie trójki o których mówi lovac - podobno żadna z nich nie była 3-cmc