Leki nasenne/uspokajające

Pytania i odpowiedzi związane z research chemicals.
Status:
Dopsik92
Ssak
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 21

Nieprzeczytany post autor: Dopsik92 » 2 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Polecam cisertin oraz clonozepan . Ketryl też dobry Ale na drugi dzień człowiek jest cały dzień zajebany tzn nie chce gadać. Po cisertinie znowu mam Zajebiste sny :p po kilka na raz aż dziwne bo ogólnie nigdy nic mi sie nie śni:p

Status:
insanemaid
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
insanemaid
Reputacja: 376

Nieprzeczytany post autor: insanemaid » 2 lata temu

Alpragen lub klony do tego winko i spanie po 2-3 h murowane nawet po mocnych stymulantach jak nepy od ChemCentrum murowane, dawka klonów 4mg-6mg,a alpry to chyba tez coś około dawki klonów.

Status:
luki985
Odkurzacz
Użytkownik
Reputacja: 159

Nieprzeczytany post autor: luki985 » 2 lata temu

:lol: XD
Jak chcecie sobie rozsadzić odbudowę tolerki to mieszajcie stimy / euforyki z benzo.
Ja na forach jestem od przeszło 12 lat.
I widziałem już wielokrotnie co się dzieje z ludźmi którzy poszli w stronę psychotropów mieszanych z narkotykami.

Najpierw się je miesza i usprawiedliwia się ćpanie spaniem. Po jakimś czasie zmiany w układzie GABA-ergicznym (a w konsekwencji tych zmian rozpier**La się też hormony i neuroprzekaźniki) są bardzo duże.
I potem trzeba już miksować.
A na sam koniec wjeżdżają dwa zjazdy ten narkotykowy jak i ten benzowy.

Powodzenia życzę.
Ps cpalem intensywnie ponad 5 lat i w życiu nie tkanlem psychotropów. I jakoś żyje 😅 ale jak ktoś lubi nastroje depresyjne i delirki to polecam

Status:
Grruby
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 147

Nieprzeczytany post autor: Grruby » 2 lata temu

Ja miałem styczność tylko z tabletkami Nasen. Fakt faktem na sen pomagają, ale przed snem jest takie rycie łba i halucyny, że szkoda gadać 🤙 Ale jeśli lubię się dreszczyk emocji przed snem to polecam ✌
"Jestem jednym z tych pokurwieńców wpadam, nie biorę jeńców to bez sensu" ~ TEDE🤙

Status:
Krisper
Opiowrak
Użytkownik
Reputacja: 53

Nieprzeczytany post autor: Krisper » 2 lata temu

Grruby pisze:
2 lata temu
Ja miałem styczność tylko z tabletkami Nasen. Fakt faktem na sen pomagają, ale przed snem jest takie rycie łba i halucyny, że szkoda gadać Ale jeśli lubię się dreszczyk emocji przed snem to polecam ✌
te tabletki sie nie nadaja do polaczenia z rc a przynajmniej ze stimami. Zasada jest taka, ze po prostu trzeba isc spac a jak sie pominie faze zasypiania to wkrecaja sie haluny.

Status:
Grruby
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 147

Nieprzeczytany post autor: Grruby » 2 lata temu

Krisper, jeśli chodzi o ich przeznaczenie to spełniają swoją rolę, pomagają zasnąć 😅 bez RC jest po nich niezły Meksyk w głowie, A co jakby się połączyło. Osobiście wolałbym nie próbować. Pamiętajcie zdrowie najważniejsze 💪 pozdro ✌
"Jestem jednym z tych pokurwieńców wpadam, nie biorę jeńców to bez sensu" ~ TEDE🤙

Status:
insanemaid
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
insanemaid
Reputacja: 376

Nieprzeczytany post autor: insanemaid » 2 lata temu

Wiadomo że mieszanie stimow z benzo jest niebezpieczne ale jeśli ktoś jest już w beznadziejnej sytuacji np przychodzi zjazd na Alfie albo wkręci się zła faza po psychodelikach to w tym przypadku benzo pomoże ja polecam clonozepamum,estazolam

Status:
Only Perfect
Dyso-sensei
Newbie
Reputacja: 14

Nieprzeczytany post autor: Only Perfect » 2 lata temu

Aktualnie na pogotowiu otrzymałem hydroksyzynę i jest to słabizna. Uspokajać uspokaja, choć o dłuższych godzinach snu raczej nie na co marzyć.

Status:
luki985
Odkurzacz
Użytkownik
Reputacja: 159

Nieprzeczytany post autor: luki985 » 2 lata temu

Only Perfect, XD a na co liczyłeś ? Oni mają pacjentowi pomoc a nie ujebac go do nieprzytomności.

Status:
Only Perfect
Dyso-sensei
Newbie
Reputacja: 14

Nieprzeczytany post autor: Only Perfect » 2 lata temu

na 14 godzin bez przebudzen, bez snów i początek kolejnego etapu w niebie xD.

można tam troche pokombinować z dawkami więc 4max i 2-4h snu jest

Status:
Xeno
Opiowrak
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 129

Nieprzeczytany post autor: Xeno » 2 lata temu

Na toksykologii jak i później w szpitalu standardem jest od długiego czasu 10 mg diazepamu co najmniej 2x dziennie, po którym osobiście nawet nie pierdnąłem jako, że w domu brałem od 6 mg klonazepamu wzwyż. Estazolam jednak dwukrotnie położył mnie do snu i to w ilości 2 mg i jestem tym faktem ciągle zaskoczony bo to równoważnik 10 mg diazepamu.

Status:
VanTaron
Ssak
Awatar użytkownika
Siemanopix
Reputacja: 64

Nieprzeczytany post autor: VanTaron » 2 lata temu

Wczoraj zjadłem 10mg Zolpidemu przed północą i spałem 6 godzin bez przebudzeń . Miło byłem zaskoczony jak wstałem, co prawda z lekkim kacem ale wyspany . Chyba zmienie zdanie o tym benzo , takie słabe nie jest :D
Obrazek

Status:
Xeno
Opiowrak
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 129

Nieprzeczytany post autor: Xeno » 2 lata temu

Pozwolę sobie zwiększyć nieco kaliber jak nie dajesz rady rasnąć - Estazolam 2mg LUB 5mg nitrazepamu.

Status:
Famas1000
Szczur
Newbie
Reputacja: 15

Nieprzeczytany post autor: Famas1000 » 2 lata temu

luki985 pisze:
2 lata temu
Najpierw się je miesza i usprawiedliwia się ćpanie spaniem. Po jakimś czasie zmiany w układzie GABA-ergicznym (a w konsekwencji tych zmian rozpier**La się też hormony i neuroprzekaźniki) są bardzo duże.
I potem trzeba już miksować.
A na sam koniec wjeżdżają dwa zjazdy ten narkotykowy jak i ten benzowy.
Mógłbyś rozwinąć lub podać jakieś źródła, z których mógłbym się na ten temat doedukować? Jem benzo tylko i wyłącznie celem zaśnięcia po RC. Wjebanie się w to uważam za mało prawdopodobne, bo nie widzę w tych substancjach żadnego potencjału rekreacyjnego, ale oczywiście mogę się mylić, więc byłbym wdzięczny za poradę, lub historię kogoś, kto myślał podobnie jak ja, a skończył uzależniony.

Status:
Penetrator
Psychonauta
Użytkownik
Reputacja: 362

Nieprzeczytany post autor: Penetrator » 2 lata temu

Ketrel na sen i tranxene w dzień na spokój duszy :smoke:

Status:
luki985
Odkurzacz
Użytkownik