Ostatni post z poprzedniej strony:
Polecam cisertin oraz clonozepan . Ketryl też dobry Ale na drugi dzień człowiek jest cały dzień zajebany tzn nie chce gadać. Po cisertinie znowu mam Zajebiste sny :p po kilka na raz aż dziwne bo ogólnie nigdy nic mi sie nie śni:pLeki nasenne/uspokajające
Leki nasenne/uspokajające
Alpragen lub klony do tego winko i spanie po 2-3 h murowane nawet po mocnych stymulantach jak nepy od ChemCentrum murowane, dawka klonów 4mg-6mg,a alpry to chyba tez coś około dawki klonów.
XD
Jak chcecie sobie rozsadzić odbudowę tolerki to mieszajcie stimy / euforyki z benzo.
Ja na forach jestem od przeszło 12 lat.
I widziałem już wielokrotnie co się dzieje z ludźmi którzy poszli w stronę psychotropów mieszanych z narkotykami.
Najpierw się je miesza i usprawiedliwia się ćpanie spaniem. Po jakimś czasie zmiany w układzie GABA-ergicznym (a w konsekwencji tych zmian rozpier**La się też hormony i neuroprzekaźniki) są bardzo duże.
I potem trzeba już miksować.
A na sam koniec wjeżdżają dwa zjazdy ten narkotykowy jak i ten benzowy.
Powodzenia życzę.
Ps cpalem intensywnie ponad 5 lat i w życiu nie tkanlem psychotropów. I jakoś żyje ale jak ktoś lubi nastroje depresyjne i delirki to polecam
Jak chcecie sobie rozsadzić odbudowę tolerki to mieszajcie stimy / euforyki z benzo.
Ja na forach jestem od przeszło 12 lat.
I widziałem już wielokrotnie co się dzieje z ludźmi którzy poszli w stronę psychotropów mieszanych z narkotykami.
Najpierw się je miesza i usprawiedliwia się ćpanie spaniem. Po jakimś czasie zmiany w układzie GABA-ergicznym (a w konsekwencji tych zmian rozpier**La się też hormony i neuroprzekaźniki) są bardzo duże.
Powodzenia życzę.
Ps cpalem intensywnie ponad 5 lat i w życiu nie tkanlem psychotropów. I jakoś żyje ale jak ktoś lubi nastroje depresyjne i delirki to polecam
Ja miałem styczność tylko z tabletkami Nasen. Fakt faktem na sen pomagają, ale przed snem jest takie rycie łba i halucyny, że szkoda gadać Ale jeśli lubię się dreszczyk emocji przed snem to polecam ✌
"Jestem jednym z tych pokurwieńców wpadam, nie biorę jeńców to bez sensu" ~ TEDE
te tabletki sie nie nadaja do polaczenia z rc a przynajmniej ze stimami. Zasada jest taka, ze po prostu trzeba isc spac a jak sie pominie faze zasypiania to wkrecaja sie haluny.
Krisper, jeśli chodzi o ich przeznaczenie to spełniają swoją rolę, pomagają zasnąć bez RC jest po nich niezły Meksyk w głowie, A co jakby się połączyło. Osobiście wolałbym nie próbować. Pamiętajcie zdrowie najważniejsze pozdro ✌
"Jestem jednym z tych pokurwieńców wpadam, nie biorę jeńców to bez sensu" ~ TEDE
Wiadomo że mieszanie stimow z benzo jest niebezpieczne ale jeśli ktoś jest już w beznadziejnej sytuacji np przychodzi zjazd na Alfie albo wkręci się zła faza po psychodelikach to w tym przypadku benzo pomoże ja polecam clonozepamum,estazolam
Aktualnie na pogotowiu otrzymałem hydroksyzynę i jest to słabizna. Uspokajać uspokaja, choć o dłuższych godzinach snu raczej nie na co marzyć.
Only Perfect, XD a na co liczyłeś ? Oni mają pacjentowi pomoc a nie ujebac go do nieprzytomności.
na 14 godzin bez przebudzen, bez snów i początek kolejnego etapu w niebie xD.
można tam troche pokombinować z dawkami więc 4max i 2-4h snu jest
można tam troche pokombinować z dawkami więc 4max i 2-4h snu jest
Na toksykologii jak i później w szpitalu standardem jest od długiego czasu 10 mg diazepamu co najmniej 2x dziennie, po którym osobiście nawet nie pierdnąłem jako, że w domu brałem od 6 mg klonazepamu wzwyż. Estazolam jednak dwukrotnie położył mnie do snu i to w ilości 2 mg i jestem tym faktem ciągle zaskoczony bo to równoważnik 10 mg diazepamu.
Wczoraj zjadłem 10mg Zolpidemu przed północą i spałem 6 godzin bez przebudzeń . Miło byłem zaskoczony jak wstałem, co prawda z lekkim kacem ale wyspany . Chyba zmienie zdanie o tym benzo , takie słabe nie jest
Pozwolę sobie zwiększyć nieco kaliber jak nie dajesz rady rasnąć - Estazolam 2mg LUB 5mg nitrazepamu.
Mógłbyś rozwinąć lub podać jakieś źródła, z których mógłbym się na ten temat doedukować? Jem benzo tylko i wyłącznie celem zaśnięcia po RC. Wjebanie się w to uważam za mało prawdopodobne, bo nie widzę w tych substancjach żadnego potencjału rekreacyjnego, ale oczywiście mogę się mylić, więc byłbym wdzięczny za poradę, lub historię kogoś, kto myślał podobnie jak ja, a skończył uzależniony.luki985 pisze: ↑2 lata temuNajpierw się je miesza i usprawiedliwia się ćpanie spaniem. Po jakimś czasie zmiany w układzie GABA-ergicznym (a w konsekwencji tych zmian rozpier**La się też hormony i neuroprzekaźniki) są bardzo duże.
Rozjebiesz serce ketrelem po stimach.