List z holandi
List z holandi
Ile czasu może iść list z holandi?
Czekam już 8 dni roboczych jeden dzień odjąłem.bo wiem.że mieli święta w holandi 10.06.
Czekam 8 dzień roboczy i listu brak więc sądzicie ,że list przejęty ?
Nie wiem czy vendor wysyłał priorytetem czy zwykłym. Chyba zwykły list bo wysyłka darmowa
Czekam już 8 dni roboczych jeden dzień odjąłem.bo wiem.że mieli święta w holandi 10.06.
Czekam 8 dzień roboczy i listu brak więc sądzicie ,że list przejęty ?
Nie wiem czy vendor wysyłał priorytetem czy zwykłym. Chyba zwykły list bo wysyłka darmowa
List z holandi
Jeśli twój list idzie na twoje dane do twojego domu, to możesz się również spodziewać u siebie UC, lub niezapowiedzianej wizyty trzech panów w średnim wieku z niepozornym pieskiem, szansa że coś w ogóle dojdzie bez żadnego przypału w granicach 30%
List z holandi
Nigdy listem z NL, tylko kurier, najlepiej czerwonymi kapturkami
Do 20 dni idzie, heh mi od Boosta szedł 25 dni i doszedł pusty
Do 20 dni idzie, heh mi od Boosta szedł 25 dni i doszedł pusty
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
- Status:
List z holandi
Tak samo z kurierem często jest loteria. Mi 2 paki od tego samego V kurierem się zgubiły. Wyszły z xxx ale do xxx juz nie dotarły. Nie wiem jak to możliwe
Wiadomość moderatora
Nie podajemy informacji o miejscach nadania / odbioru, dat / etc.
List z holandi
Dodam jeszcze ,że jeśli kupujesz od sprzedawców co serio stawiają na jakość i wizerunek to dostaniesz zwrot hajsu jak nie to chociaż 50% . Aktualnie po upadku wiadomo jakiego marketu zauważyłem ,że sprzedawcy coraz mniej ustawiają ( w razie ... 100% zwrotu tylko jest 50% )
Póki co nie jest zle bo 8 dni jeszcze w tym tyg. może ci przyjść mi czasem po 2 tygodniach przyłaziły listy.
Póki co nie jest zle bo 8 dni jeszcze w tym tyg. może ci przyjść mi czasem po 2 tygodniach przyłaziły listy.
List z holandi
Poczekaj jeszcze. Chociaż u nie których V miesiąc oczekiwania to minimum. Jeśli chodzi o szybką wysyłkę i szybki odbiór polecam Ci Pana atomowego
List z holandi
Spokojnie wezwanie może przyjść nawet za pół roku, teraz trochę mija zanim zbadają zawartość i ocenią czy narusza ona znamiona czynu określonego w ustawie o przeciwdziałaniu.....itp
Spokojnie ja się po 4miesiacach dowiedziałem gdzie są moje zagubione paki
- Status:
List z holandi
A jaki był status na tracku ? Zawiesił się na InTransit?
Jedną pake od Legalnych rok temu zagubił kurier i do dziś wezwania nie dostałem. Także ...
Jedną pake od Legalnych rok temu zagubił kurier i do dziś wezwania nie dostałem. Także ...
List z holandi
janosik1358 Z tego co słyszałem, to czerwone kapturki ostatnio też mają sporo wpadek.
List z holandi
Właśnie może źle zaadresowałeś pamiętam jak faila ja zrobiłem jak adresowałem czekam już 3 mieś na list a znajomy : Ey jak ty to adresowałeś? 1 raz na pocztę adresowałem i zapomniałem wpisać poste restante i obok poczty stała szkoła podstawowa no i właśnie tam to zaadresowałem i jeszcze prawdziwe dane osobowe xDD
List z holandi
Splash pisze: ↑5 lata temuWłaśnie może źle zaadresowałeś pamiętam jak faila ja zrobiłem jak adresowałem czekam już 3 mieś na list a znajomy : Ey jak ty to adresowałeś? 1 raz na pocztę adresowałem i zapomniałem wpisać poste restante i obok poczty stała szkoła podstawowa no i właśnie tam to zaadresowałem i jeszcze prawdziwe dane osobowe xDD
No i jak tam, odebrałeś tą paczkę?Splash pisze: ↑5 lata temuWłaśnie może źle zaadresowałeś pamiętam jak faila ja zrobiłem jak adresowałem czekam już 3 mieś na list a znajomy : Ey jak ty to adresowałeś? 1 raz na pocztę adresowałem i zapomniałem wpisać poste restante i obok poczty stała szkoła podstawowa no i właśnie tam to zaadresowałem i jeszcze prawdziwe dane osobowe xDD
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.