Luck*sh*p.hol.**
Luck*sh*p.hol.**
Natrafiłem na ten sklep przypadkiem i jest z nim dziwna sprawa
Nie pamiętam żebym kiedykolwiek miał z nim coś wspólnego, jednak próbując założyć konto okazało się że mój mail jest już u nich zarejestrowany. Tak więc odzyskałem hasło i wszedłem a tam zonk Okazuje się że mam u nich zrobione już jakieś zamówienie, choć jajca daje sobie uciąć że nic od nich nie zamawiałem xD zacząłem szperać po moim mailu i okazało się że w odmętach spamu mam automatyczne maile z 2016 roku typu "wysyłka w przygotowaniu" , "Zamówienie XXXXX Wysłane " i nie wiem skąd to wszystko, a tymbardziej nie wiem gdzie to zamówienie . Tymbardziej że jestem okazjonalnym testerem, więc przez wszystkie lata mojej przygody z RC zamówienia zlicze na rękach, a tymbardziej vendorów od których brałem. I na myśl przychodzi mi trzech którzy mogą mieć z tym coś wspólnego: PaulaRC, Bazarek i Kolek.
I w sumie zakładam ten temat żeby popytać czy miał ktoś podobną sytuacje?
Nie pamiętam żebym kiedykolwiek miał z nim coś wspólnego, jednak próbując założyć konto okazało się że mój mail jest już u nich zarejestrowany. Tak więc odzyskałem hasło i wszedłem a tam zonk Okazuje się że mam u nich zrobione już jakieś zamówienie, choć jajca daje sobie uciąć że nic od nich nie zamawiałem xD zacząłem szperać po moim mailu i okazało się że w odmętach spamu mam automatyczne maile z 2016 roku typu "wysyłka w przygotowaniu" , "Zamówienie XXXXX Wysłane " i nie wiem skąd to wszystko, a tymbardziej nie wiem gdzie to zamówienie . Tymbardziej że jestem okazjonalnym testerem, więc przez wszystkie lata mojej przygody z RC zamówienia zlicze na rękach, a tymbardziej vendorów od których brałem. I na myśl przychodzi mi trzech którzy mogą mieć z tym coś wspólnego: PaulaRC, Bazarek i Kolek.
I w sumie zakładam ten temat żeby popytać czy miał ktoś podobną sytuacje?
Luck*sh*p.hol.**
Co to za sklep jest w ogóle co dziwne masz zamówienie zrealizowane, a taki sklep nie wygląda na wysyłający Kod rabatowy 100 zł
Luck*sh*p.hol.**
1g 3 cmc za 40zl
Wysyłka pobranie,zakładam że wysyłają ręcznik, ty płacisz kurierowi odbierasz i sprawdzasz dopiero w domu i wyjeba,dobrze wiedzą że klijęt nie będzie sprawdzał przesyłki przy kurierze bo przypał ,dla tego wybrali taką metode i nikt przypału nie ma tylmo klijęt oszukany.zdjęcia takie jak u kołka.Taka moja spiskowa teoria ale jak z tym sklepem jest to nie wiadomo,ja w każdym razie nie zaryzykuje.
Wysyłka pobranie,zakładam że wysyłają ręcznik, ty płacisz kurierowi odbierasz i sprawdzasz dopiero w domu i wyjeba,dobrze wiedzą że klijęt nie będzie sprawdzał przesyłki przy kurierze bo przypał ,dla tego wybrali taką metode i nikt przypału nie ma tylmo klijęt oszukany.zdjęcia takie jak u kołka.Taka moja spiskowa teoria ale jak z tym sklepem jest to nie wiadomo,ja w każdym razie nie zaryzykuje.
Luck*sh*p.hol.**
Ja tam w sumie też im nie ufam. Założyłem temat tylko dlatego że dziwny jest fakt posiadanie u nich konta i jakiegoś tam zamówienia, chociaż sklep widzę pierwszy raz w życiu. Tak jakby to był jakiś inny vendor który założył nowy sklep i użył starej bazy danych Ogólnie dziwna sprawa
Luck*sh*p.hol.**
Nie wiem jak teraz, ale z półtora roku temu robiłem zamówienie u luckiego i przynajmniej wtydy było okej. Konkretnie z mają 2016. Sprawdziłem
Luck*sh*p.hol.**
wały robi z 4 lata minimum. uważajcie bo ma kilka wałkarskich sklepow. matrix,lucky.holes,smart.holes a byly tez inne
Luck*sh*p.hol.**
Chdzcie się zgadamy,100 osób zamówi na fake adres,wałkarz se nadzieji zrobi na kapuche, i będzie musiał zapierdalać na poczte wysyłać. Taki mały psikus
Luck*sh*p.hol.**
Lucjan, no i co z tego? Przecież ma only pobranie i jest scamem więc zapewne wysyła puste paczki bo dobrze wie że nikt przy kurierze nie będzie sprawdzał.
Luck*sh*p.hol.**
Dziewczynka i typ prowadzila ten sklep zrobili walka na koniec 650zl poszlo a pozniej byl smart.szop.holes nawet mialem to typa numer telefon pierdolil swoje bajki