Ostatni post z poprzedniej strony:
gengu, mi się wydaje że StaryDziad, po prostu zbyt mocno już odleciał przez to ćpanieDodano po 9 minutach 18 sekundach:
Mówisz tak jakby dostawanie gazem pieprzowym po oczach było dobre, no bo przecież mogli go równie dobrze od razu zastrzelić! xD
Nie wiem z jakiej ty planety się urwałeś, ale w powietrzu chyba macie tam spore stężenie kannabinoidów xD
ale gdzie ty odlatujesz, artykuł mówi o gościu który po interwencji policji nagle był tak pobity i fizycznie zniszczony, że doszło do zgonu. A ty mówisz teraz o swojej firmie spawalniczej, czemu klienta twojej firmy miałoby interesować czy jesteś jak sam to określiłeś recydywistą czy nie?!StaryDziad pisze: ↑4 lata temuja recydywista mam niewielką firmę spawalniczą i nigdy nie wyrzeknę się tego kim jestem czy byłem ale bez przypałów
wolałbym chyba już biegać z tasakiem niż wypisywać takie bzdury jak ty!StaryDziad pisze: ↑4 lata temuTak samo w hotelu a obok w pokoju był ojciec z rodziną i dziećźmi a jakiś idiota chciał się naćpać nie wiadomo co z laską..a potem biega taki z tasakiem
to może nam przedstaw te swoje zasady BHP, skoro jesteś przekonany że w ogóle ich nie znamy? xDStaryDziad pisze: ↑4 lata temuWciąż HWDP i JP, a prawda taka że Policja to was pilnuje bo jak dostajecie wezwanie to nie wiecie podstawowych zasad BHP
Masakra! Zarzucasz wszystkim użytkownikom forum bycie ,,HWDP JP" nie znając żadnego z nas, taka generalizacja jest okropna, z resztą, mamy niby tak jak ty pochwalać zachowanie policjantów przedstawione w artykule??