Kryminalni ze Świecia zatrzymali wczoraj 31- letniego mieszkańca gminy Lniano. W jego garażu znaleźli ponad kilogram dopalaczy. Mężczyźnie grozi do 10 lat więzienia.
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
aaaaaaaahahhahaha sorry
ale pieknie rozlozyli zeby klikbajt na zdjeciu sie fajnie pokazal ahha
worki to widze zaraz beda traktowane jak towar, uciekajcie z tego chorego kraju poki mozecie
Te 54 samarki są puste, czy ja gorzej widzę po weekendzie?
ciekawe nie ? W tym "Świeciu" (nawet tego wyszukiwarka nie chce znaleźć), piesełki musiały się podniecić że taka ilość. No to od razu jeszcze go podliczyli z samarek! To będzie taki lokalny SCAM
misie127, no widzisz bo my jak szpiedzy, z krainy deszczowców
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
Our systems detected your browser language. Part of this webiste was auto-translated to English. Most of content is already in English - google translates just things which are not in English like posts or chat content If you don`t want to use auto-translation just press red button on the right of this belt to turn them off. Your browser will remember your settings.