Mieszanie kryształu z czymś, przez co spływy nie będą tak odrzucające :D

Luźne dyskusje nie związane bezpośrednio z tematyką forum.
Status:
Amadeusz
Blister
Awatar użytkownika
Newbie
Autor tematu
Reputacja: 4

Nieprzeczytany post autor: Amadeusz » 3 lata temu

Cześć wszystkim!
Po ostatnim maratonie z kobietą z 3cmc zastanawiamy się, czy można czegoś dodać przez co temat nie będzie tak ohydny przy spływach?
Mnie to osobiście nie przeszkadza, ale kobieta ma czasami problem z dorzutkami, a bombki nie wchodzą w grę z jej żołądkiem.

Ostatnio wpadł mo w ręce temat z miętą (nie było to kokolino) i bardzo miło się go przyjmowało.

Ciekawi mnie czy dodanie cukru pudru mogłoby poskutkować milszą reakcją po przyjęciu w nos?

Status:
Snake Shadow
Psychonauta
Awatar użytkownika
Pyton
Reputacja: 480

Nieprzeczytany post autor: Snake Shadow » 3 lata temu

Amadeusz pisze:
3 lata temu
Ciekawi mnie czy dodanie cukru pudru mogłoby poskutkować milszą reakcją po przyjęciu w nos?
Proponuję dextrozę, czyli cukier z winogron w pudrze. Nie klei się i ułatwia aplikację przez mniejsze rezanie śluzówki. Jedyny minus to, że kichawa może się nieco zapchać; na to jednak najlepsze jest 5-10 minut po aplikacj przepłukanie kinola solą fizjologiczną. Warto też, już po imprezie, stosować odpowiednie leki w aerozolu, które obkurczają naczynka krwionośne, przez co unika się krwawienia lub je ogranicza.
Solid State Society

Status:
Dixie
Sniffiarz
Awatar użytkownika
dixie
Reputacja: 269

Nieprzeczytany post autor: Dixie » 3 lata temu

Amadeusz, może spróbować jakieś cukierki do ssania 🤔 ten smak faktycznie nie przyjemny, ale dla mnie do przeżycia, jednak straszny ból gardła po tym łapał. Miałam w domu tabletki na ból gardła do ssania o smaku truskawkowym i przy spływie je brałam. Nie dość, że w gardelko dzięki temu nie drapało to też smaku nie było czuć tego paskudnego.

Status:
toxic85
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 47

Nieprzeczytany post autor: toxic85 » 3 lata temu

Pyt0n pisze:
3 lata temu
Warto też, już po imprezie, stosować odpowiednie leki w aerozolu
co konkretnie byś proponował? Bo u mnie po badaniu 4-CMC to prawie tydzień lekko z nosa mi krwawi :o

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
Gandalf
Reputacja: 2036

Nieprzeczytany post autor: Gandalf » 3 lata temu

toxic85 pisze:
3 lata temu
po badaniu 4-CMC to prawie tydzień lekko z nosa mi krwawi
Bo 4CMC jest najbardziej żrące i neurotoksyczne.
Nie wliczając syfu pokroju hexenu, u47700 itp
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
toxic85
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 47

Nieprzeczytany post autor: toxic85 » 3 lata temu

Gandalf pisze:
3 lata temu
Bo 4CMC jest najbardziej żrące i neurotoksyczne.
z pewnością. Czuć to. Działanie ma wspaniałe, polubiłem to jak nie wiem co, ale jestem świadomy że to trucizna. Badam nie częściej niż raz na miesiąc, a jak mi się zapas skończy to raczej zamiast ponownie to zamawiać to zakupię MDMA z cebuli. Przynajmniej zdrowiej będzie.

Status:
Snake Shadow
Psychonauta
Awatar użytkownika
Pyton
Reputacja: 480

Nieprzeczytany post autor: Snake Shadow » 3 lata temu

toxic85 pisze:
3 lata temu
Pyt0n pisze:
3 lata temu
Warto też, już po imprezie, stosować odpowiednie leki w aerozolu
co konkretnie byś proponował? Bo u mnie po badaniu 4-CMC to prawie tydzień lekko z nosa mi krwawi :o
Przede wszystkim przy wciąganiu na sam koniec wciągnąć kroplę soli fizjologicznej, a 5-10 minut po aplikacji wlać w dziurkę bezpośrednio z ampułki (spłynie po gardle, ale to dobrze). Z leków to muszę pannę podpytać jakie aerozole mieliśmy bo nie pamiętam. Aerozole lepiej stosować po zakończeniu imprezy (chyba, że dziura się zatkała solidnie, a chce się dorzutkę) ponieważ obkurczają naczynia krwionośne, a to nie pomaga przy wchłanianiu towaru.
Solid State Society