Mieszkaniec Tarnobrzegu uprawiał konopie indyjskie.

Newsy ze świata używek oraz informacje na temat planowanych zmian przepisów dotyczących dopalaczy.
Status:
umj16410
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Newbie
Autor tematu
Reputacja: 12

Nieprzeczytany post autor: umj16410 » 4 lata temu

Kryminalni z Komendy Miejskiej Policji w Tarnobrzegu zabezpieczyli ponad 200 gram suszu ziela konopi indyjskich i zabezpieczyli 16 krzewów. Przestępczym procederem zajmował się 31-latek. Mężczyzna uprawiał rośliny w dwóch miejscach - w swoim mieszkaniu i na działce rekreacyjnej. Mieszkaniec Tarnobrzega usłyszał zarzuty naruszenia ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.

Na trop nielegalnej uprawy konopi indyjskich wpadli kryminalni z tarnobrzeskiej komendy. Z zebranych informacji wynikało, że prowadzi ją 31-letni mieszkaniec Tarnobrzega, notowany w przeszłości za podobne przestępstwo.

Podczas wykonywanych czynności, policjanci przeszukali miejsce zamieszkania mężczyzny. Funkcjonariusze zabezpieczyli 211 gram suszu, stanowiącej 591 porcji narkotyku i 4 krzewy konopi. Przeprowadzone badania wstępnie potwierdziły, że zabezpieczony susz to marihuana.

Kryminalni sprawdzili też działkę rekreacyjną należącą do 31-latka. W jednej z alejek ujawnili 12 krzewów konopi. Rośliny były w różnych fazach wzrostu, niektóre miały 150 cm. wysokości. Rosły w gruncie i donicach. Według opinii biegłych z posiadanej plantacji mieszkaniec Tarnobrzega, mógł wytworzyć znaczną ilość narkotyku.

Funkcjonariusze przesłuchali mężczyznę. Przedstawili mu zarzuty naruszenia ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii. 31-latkowi, grozi kara pozbawienia wolności od roku do lat 10.
Źródło: https://podkarpacka.policja.gov.pl/rze/komendy-policji/kmp-tarnobrzeg/wydarzenia/100251,Mieszkaniec-Tarnobrzega-uprawial-konopie-indyjskie.html

Status:
MontanaangelS
Ssak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 13

Nieprzeczytany post autor: MontanaangelS » 4 lata temu

Pozostawione przeze mnie bez komentarza... :E

Status:
Morfix
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 6

Nieprzeczytany post autor: Morfix » 4 lata temu

Niech pozdrowi kolegę, sąsiada za donos. I oczywiście siebie za nieostrożność. Konopie same nie zadzwoniły na pały :think:

Status:
Hoxed
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 162

Nieprzeczytany post autor: Hoxed » 4 lata temu

hehe moje okolice :) pzdr Mareczku xD
Obczaj moje recenzje, tutoriale i inne tematy. Jesli ci pomogłem nie obraże sie za rep +
pzdr

Status:
wojtek
Dyletant
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: wojtek » 4 lata temu

czy tylko ja chce sie zabic jak czytam co te
smiecie robia ludzia za rośliny ??😵

Status:
Kaczusek
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 46

Nieprzeczytany post autor: Kaczusek » 4 lata temu

:D Moje bliskie okolice
Siemka ! Pomogłem ? Napisałem coś sensownie ;D? Daj Rep(Reputacje)! Odwzajemnie ;) Z gory dzięki ! :thumbup:

Status:
guliwer
Blister
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: guliwer » 4 lata temu

szkoda goscia. to chore jak system chce ingerowac w zycie czlowieka, co nam wolno a co nie.

Status:
Krystian1987
Blister
Newbie
Reputacja: 2

Nieprzeczytany post autor: Krystian1987 » 3 lata temu

Sory za odkopanie ale jak czytam ze 211g suszu to 591 porcji to nie wytrzymuje ze smiechu😂

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
Gandalf
Reputacja: 2036

Nieprzeczytany post autor: Gandalf » 3 lata temu

Krystian1987, jakby liczyć po buszku, to i 2 tysiące porcji bedzie. :E
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.