Mieszkaniec Tarnobrzegu uprawiał konopie indyjskie.
Kryminalni z Komendy Miejskiej Policji w Tarnobrzegu zabezpieczyli ponad 200 gram suszu ziela konopi indyjskich i zabezpieczyli 16 krzewów. Przestępczym procederem zajmował się 31-latek. Mężczyzna uprawiał rośliny w dwóch miejscach - w swoim mieszkaniu i na działce rekreacyjnej. Mieszkaniec Tarnobrzega usłyszał zarzuty naruszenia ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
Na trop nielegalnej uprawy konopi indyjskich wpadli kryminalni z tarnobrzeskiej komendy. Z zebranych informacji wynikało, że prowadzi ją 31-letni mieszkaniec Tarnobrzega, notowany w przeszłości za podobne przestępstwo.
Podczas wykonywanych czynności, policjanci przeszukali miejsce zamieszkania mężczyzny. Funkcjonariusze zabezpieczyli 211 gram suszu, stanowiącej 591 porcji narkotyku i 4 krzewy konopi. Przeprowadzone badania wstępnie potwierdziły, że zabezpieczony susz to marihuana.
Kryminalni sprawdzili też działkę rekreacyjną należącą do 31-latka. W jednej z alejek ujawnili 12 krzewów konopi. Rośliny były w różnych fazach wzrostu, niektóre miały 150 cm. wysokości. Rosły w gruncie i donicach. Według opinii biegłych z posiadanej plantacji mieszkaniec Tarnobrzega, mógł wytworzyć znaczną ilość narkotyku.
Funkcjonariusze przesłuchali mężczyznę. Przedstawili mu zarzuty naruszenia ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii. 31-latkowi, grozi kara pozbawienia wolności od roku do lat 10.
Źródło: https://podkarpacka.policja.gov.pl/rze/komendy-policji/kmp-tarnobrzeg/wydarzenia/100251,Mieszkaniec-Tarnobrzega-uprawial-konopie-indyjskie.html
Na trop nielegalnej uprawy konopi indyjskich wpadli kryminalni z tarnobrzeskiej komendy. Z zebranych informacji wynikało, że prowadzi ją 31-letni mieszkaniec Tarnobrzega, notowany w przeszłości za podobne przestępstwo.
Podczas wykonywanych czynności, policjanci przeszukali miejsce zamieszkania mężczyzny. Funkcjonariusze zabezpieczyli 211 gram suszu, stanowiącej 591 porcji narkotyku i 4 krzewy konopi. Przeprowadzone badania wstępnie potwierdziły, że zabezpieczony susz to marihuana.
Kryminalni sprawdzili też działkę rekreacyjną należącą do 31-latka. W jednej z alejek ujawnili 12 krzewów konopi. Rośliny były w różnych fazach wzrostu, niektóre miały 150 cm. wysokości. Rosły w gruncie i donicach. Według opinii biegłych z posiadanej plantacji mieszkaniec Tarnobrzega, mógł wytworzyć znaczną ilość narkotyku.
Funkcjonariusze przesłuchali mężczyznę. Przedstawili mu zarzuty naruszenia ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii. 31-latkowi, grozi kara pozbawienia wolności od roku do lat 10.
Źródło: https://podkarpacka.policja.gov.pl/rze/komendy-policji/kmp-tarnobrzeg/wydarzenia/100251,Mieszkaniec-Tarnobrzega-uprawial-konopie-indyjskie.html
Niech pozdrowi kolegę, sąsiada za donos. I oczywiście siebie za nieostrożność. Konopie same nie zadzwoniły na pały
hehe moje okolice pzdr Mareczku xD
Obczaj moje recenzje, tutoriale i inne tematy. Jesli ci pomogłem nie obraże sie za rep +
pzdr
pzdr
czy tylko ja chce sie zabic jak czytam co te
smiecie robia ludzia za rośliny ??
smiecie robia ludzia za rośliny ??
Moje bliskie okolice
Siemka ! Pomogłem ? Napisałem coś sensownie ;D? Daj Rep(Reputacje)! Odwzajemnie Z gory dzięki !
szkoda goscia. to chore jak system chce ingerowac w zycie czlowieka, co nam wolno a co nie.
Sory za odkopanie ale jak czytam ze 211g suszu to 591 porcji to nie wytrzymuje ze smiechu
Krystian1987, jakby liczyć po buszku, to i 2 tysiące porcji bedzie.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.