Mix nootropów
Mix nootropów
Siemanko, szukam porady od kogoś kto jest dość dobrze obeznany w temacie i doradzi mi jaki mix nootropów byłby dla mnie dobry, owszem czytałem dużo o wszystkich racetamach, noopepcie, idrze i nsi, ale wolałbym opinie kogoś kto sie zna. Po lotach 2 lata, doszedłem do takiego stanu, że bardzo ciężko przyswajam wiedze, mam problemy z pamięcia i koncentracją, często potrafie przeczytać jakieś zdanie i nie pamiętam co przeczytałem. Stany lękowe, "globalny sarkazm"/schizofrenia - niekiedy mam takie stany że nie odróżniam czy wszyscy sobie ze mnie robią jaja i inne pojebane wkręty ale nawet nie będe pisał ;d Stany depresyjne tez bywają ale raczej rzadko. Myślałem nad oryginalnym piracetamem, nsi-189 mam w domu juz ale nie wiem czy to dobry wybór, został mi z kiedyś, 5-htp niby podstawa ale myśle że raczej z serotoniną dużego probemu nie mam, tak samo zmieszany jestem z choliną bo z tego co pamiętam z czymś jej nie można łączyć. Głownie chodzi mi o pamięć, funkcje poznawcze, motwacje - zebym mógł się uczyć, i do tego coś przeciwlękowego by się też przydało, no i oczywiście kompletny detox od wszystkiego chyba nawet mj ;d
Mix nootropów
tez chetnie dowiem sie jakis mix na pobudzenie energie do pracy nauki
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)