Ostatni post z poprzedniej strony:
linki na youtube nie dzialaja przez bbcode u mnie, ripMuzyka jakiej słuchacie
Muzyka jakiej słuchacie
Też się musiałem nagimnastykować. Już w sumie nie wiem, co pomogło.
Ale chyba działają tylko takie bez parametrów.
Czyli trzeba wkleić taki link do pierwszego znaku & (ale bez niego)
Ale chyba działają tylko takie bez parametrów.
Czyli trzeba wkleić taki link do pierwszego znaku & (ale bez niego)
A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój
A po burzy spokój
Muzyka jakiej słuchacie
dokłądnie tak jak umami piszę. żadnych parametrów żadncyh youto.be tylko czysty link z youtube.com
Sleep to dream tonight
Fill the empty spaces that shadows left behind
You and i will create a new world deep within our minds
Nulla dies sine linea
Fill the empty spaces that shadows left behind
You and i will create a new world deep within our minds
Nulla dies sine linea
Muzyka jakiej słuchacie
Na trip polecam jakieś dark psytrancy np.Baphomet engine- she iż dead. I Xenomorph ;*
Muzyka jakiej słuchacie
.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Muzyka jakiej słuchacie
osobiscie nigdy psytrance nie przypadl mi do gustu ani na trzezwo, ani z psychedelikami, nie wiem co w tym ludzie widza, ale sproboje ten kawalek nastepnym razem, moze zadzialamefix10 pisze:Na trip polecam jakieś dark psytrancy np.Baphomet engine- she iż dead. I Xenomorph ;*
Muzyka jakiej słuchacie
great topic guys!!! hope everyones having a good morning...
...on strong MD-PHP research listening to sick shit the the whole last night....
....boooz boooz boooz haha.....
...on strong MD-PHP research listening to sick shit the the whole last night....
....boooz boooz boooz haha.....
Muzyka jakiej słuchacie
Dodano 29 kwi 2018, o 02:56
Dodano 29 kwi 2018, o 02:57
_
Jak to włączyć, żeby to wyłączyć