Ostatni post z poprzedniej strony:
Muzyka jakiej słuchacie
Muzyka jakiej słuchacie
przekaż prawdę małolatom by wartości nie zginęły
w razie przypału -ślepy, głuchy, niemy
w razie przypału -ślepy, głuchy, niemy
Muzyka jakiej słuchacie
Z muzyką u mnie różnie, jakoś nie jestem przywiązany konkretnie do jednego gatunku.
Lubię metal / pirate metal (np. System of a Down, Alestorm, Fangorn), dubstep, Witchcraft & Pagan / Folk (np. Faun, Spellblast) oraz ambient / psybient (np. Hallucinogen, Shpongle, Infected Mushroom).
Lubię metal / pirate metal (np. System of a Down, Alestorm, Fangorn), dubstep, Witchcraft & Pagan / Folk (np. Faun, Spellblast) oraz ambient / psybient (np. Hallucinogen, Shpongle, Infected Mushroom).
Muzyka jakiej słuchacie
Słucham sama prawie wszystkiego, ale na moich ulubionych kryształkach najlepiej wchodzi
Trance, typu:
To jest mój klasyk, zawsze go słucham w stanie euforii, tak, że na trzeźwo już mi średnio wchodzi xD
Współczesna, electro-vixa, typu:
Psytrance, typu:
Próbowałam kiedyś na psychodelikach, do których niby psytrance jest stworzony i było gorzej XDD
Ogólnie żyję muzyką, a po empatogenach ona wchodzi u mnie tak pięknie, że jest to nie do opisania. To głównie dla tego uczucia polubiłam swoje substancje
Trance, typu:
To jest mój klasyk, zawsze go słucham w stanie euforii, tak, że na trzeźwo już mi średnio wchodzi xD
Współczesna, electro-vixa, typu:
Psytrance, typu:
Próbowałam kiedyś na psychodelikach, do których niby psytrance jest stworzony i było gorzej XDD
Ogólnie żyję muzyką, a po empatogenach ona wchodzi u mnie tak pięknie, że jest to nie do opisania. To głównie dla tego uczucia polubiłam swoje substancje

High life, kryształowi bracia i siostry
!

Muzyka jakiej słuchacie
Miło słyszeć że ktoś tu słucha moich produkcji

Muzyka jakiej słuchacie
Jeśli chodzi o mnie i moje endorfiny + ciary na głowie to tylko Holenderski DJ - Feontliner.
Z Rapu już wyrosłem ale ostatnio u koleżki w aucie usłyszałem Kali - Zwierciadło i zakochałem się w tej nucie, bo ona dokładnie opisuje moje życie w charakterze materialnym jak i astralnym. Polecam Frontlinera jak i Kaloego album Chakra.#
Z Rapu już wyrosłem ale ostatnio u koleżki w aucie usłyszałem Kali - Zwierciadło i zakochałem się w tej nucie, bo ona dokładnie opisuje moje życie w charakterze materialnym jak i astralnym. Polecam Frontlinera jak i Kaloego album Chakra.#