Ostatni post z poprzedniej strony:
Rcbobynsky, dzięki za informację. Rozważam ich i preda, myślę, że wezmę od tego drugiego jak już całkowicie sytuacja się wyklaruje u niego.Najbardziej wizualny psychodelik
Najbardziej wizualny psychodelik
Raczej trafiłeś na gówniany sort tego 1p. 300mcg to naprawde jak dla mnie dużo, mnie szczerze 200-300 zmiata momentami z planszy hahaha spróbój z innego dojścia 1p i wtedy oceń. A może faktycznie nie działa na ciebie jak powinno kto wie

Spróbój 4-ho-mipt mnie za pierwszym razem 2 plisy 20 mg z tolerką dość sporą ładnie pozamiatałły i wizualnie było chyba najlepiej ze wszystkich substancji jakie jadłem. Jak masz sporą tolerkę zarzuć 30-60mg to będzie fajne przeżycie

"Załóż buty do golfa, bo nie wyjdziemy stąd żywi."
Albo mnie kochasz albo nienawidzisz
Albo mnie kochasz albo nienawidzisz
Najbardziej wizualny psychodelik
Ok, dziękuję Wam za pomoc, spróbuje 4-ho-mipt za jakiś czas, nie chce teraz bo przez ostatnie 2 miesiące zjadłem *za dużo* gramów 3mmc I 4cmc, nie chce ryzykować słabszej klepy. A czy na tej substancji pojawia się podobne uczucie jak na 4cmc czy mdma, czyli to takie przyjemne mrowienie które wchodzi w nogi I potem na całe ciało, czy to cecha stricte zarezerwowana dla euforyków?