Najdlłuższe przerwy

Sprawdzone metody na regenerację organizmu oraz dyskusje na temat szkodliwości RC.
Status:
pustaglowa
Szczur
Newbie
Reputacja: 1

Najdlłuższe przerwy

Nieprzeczytany post autor: pustaglowa » 2 tyg. temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

U mnie podobnie dłuższa przerwa potrafi naprawdę zresetować głowę i organizm. Po kilku miesiącach widać różnicę w tolerancji, energii i nawet w tym jak człowiek reaguje na zwykłe rzeczy na co dzień.

Status:
Noxenn
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 3

Najdlłuższe przerwy

Nieprzeczytany post autor: Noxenn » 1 tydzień temu

Ja z kolei mam tak, że wiem iż takie dłuższe przerwy są sensowne i dobrze robią organizmowi, ale w praktyce rzadko robię jakieś naprawdę długie.

Status:
Caramel
Szczur
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 7

Najdlłuższe przerwy

Nieprzeczytany post autor: Caramel » 1 tydzień temu

Ja najdłuższą przerwę miałem coś koło 8 miesięcy.
Życie to gówno, trzeba się znieczulać... chyba, że jesteś milionerem, albo innym bananem :smoke:

Status:
Rozpier54LACZ
Szczur
Newbie

Najdlłuższe przerwy

Nieprzeczytany post autor: Rozpier54LACZ » 2 dni temu

Ulicznyartyst pisze:
2 tyg. temu
Rozpier54LACZ, bardziej przerwa chwilowa, ale to też nie jest tak, że jak coś wale to lece w ciągi bardziej okazjonalnie aczkolwiek pare G w miesiącu leci.Staram sie brać tak RC żeby nie kolidowało mi to z normalnym życiem :dym:
No jasne że tak, o to w tym wszystkim chodzi żeby był balans. Trochę zabawy trochę normalności :D

Status:
Thaisolo
Szczur
Newbie
Reputacja: 4

Najdlłuższe przerwy

Nieprzeczytany post autor: Thaisolo » 1 dzień temu

Ja miałem 2 miesiące przerwy od rc. Skończyło się, bo bylem na 30 urodzinach kolegi i kumple walili temat. Wtedy jeszcze sie nie złamałem, ale na ciśnieniu pojechałem do bitomatu, a nastepndgo dnia do dila. Mimo wszystko 2 mies to jakiś tam odpoczynek dla mózgu , następnym razem przerwa będzie dłuższa . Przydałoby się takie konkretne pół roku . Pozdrawiam. Unikanie wyzwalaczy pod postacią imprez to podstawa gdy jest sid trzeźwym, złamałem tą zasadę i mam za swoje. Umysł przy uzależnieniu dział jak automat. Wracają wszystkie stare nawyki w moment.

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
Gandalf
Reputacja: 2040

Najdlłuższe przerwy

Nieprzeczytany post autor: Gandalf » 1 dzień temu

Rozpier54LACZ pisze:
2 dni temu
w tym wszystkim chodzi żeby był balans
Dokładnie tak, jak mówisz! :) Wszystko z umiarem i będzie dobrze. ;)
Podchodzę do tego tak, że wszystko jest dla ludzi, ale przecież trzeba też stawiać sobie jakieś priorytety, bo latając cały czas na bombie, w końcu zaczniemy olewać sprawy ważne.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Rozpier54LACZ
Szczur
Newbie

Najdlłuższe przerwy

Nieprzeczytany post autor: Rozpier54LACZ » 1 dzień temu

Gandalf pisze:
1 dzień temu
wszystko jest dla ludzi, ale przecież trzeba też stawiać sobie jakieś priorytety,
Właśnie o to chodzi :) Każdy gdzie indziej sobie stawia granicę i bawi się tak jak lubi :)

Status:
Ulicznyartyst
Ssak
Newbie
Reputacja: 20

Najdlłuższe przerwy

Nieprzeczytany post autor: Ulicznyartyst » 23 godz. temu

U mnie abstynencja złamana uległem NEPowi od Enzochem, :smoke: