Ostatni post z poprzedniej strony:
U mnie podobnie dłuższa przerwa potrafi naprawdę zresetować głowę i organizm. Po kilku miesiącach widać różnicę w tolerancji, energii i nawet w tym jak człowiek reaguje na zwykłe rzeczy na co dzień.Najdlłuższe przerwy
Najdlłuższe przerwy
Ja z kolei mam tak, że wiem iż takie dłuższe przerwy są sensowne i dobrze robią organizmowi, ale w praktyce rzadko robię jakieś naprawdę długie.
Najdlłuższe przerwy
Ja najdłuższą przerwę miałem coś koło 8 miesięcy.
Życie to gówno, trzeba się znieczulać... chyba, że jesteś milionerem, albo innym bananem
Życie to gówno, trzeba się znieczulać... chyba, że jesteś milionerem, albo innym bananem
Najdlłuższe przerwy
No jasne że tak, o to w tym wszystkim chodzi żeby był balans. Trochę zabawy trochę normalnościUlicznyartyst pisze: ↑2 tyg. temuRozpier54LACZ, bardziej przerwa chwilowa, ale to też nie jest tak, że jak coś wale to lece w ciągi bardziej okazjonalnie aczkolwiek pare G w miesiącu leci.Staram sie brać tak RC żeby nie kolidowało mi to z normalnym życiem :dym:
Najdlłuższe przerwy
Ja miałem 2 miesiące przerwy od rc. Skończyło się, bo bylem na 30 urodzinach kolegi i kumple walili temat. Wtedy jeszcze sie nie złamałem, ale na ciśnieniu pojechałem do bitomatu, a nastepndgo dnia do dila. Mimo wszystko 2 mies to jakiś tam odpoczynek dla mózgu , następnym razem przerwa będzie dłuższa . Przydałoby się takie konkretne pół roku . Pozdrawiam. Unikanie wyzwalaczy pod postacią imprez to podstawa gdy jest sid trzeźwym, złamałem tą zasadę i mam za swoje. Umysł przy uzależnieniu dział jak automat. Wracają wszystkie stare nawyki w moment.
Najdlłuższe przerwy
Dokładnie tak, jak mówisz!
Podchodzę do tego tak, że wszystko jest dla ludzi, ale przecież trzeba też stawiać sobie jakieś priorytety, bo latając cały czas na bombie, w końcu zaczniemy olewać sprawy ważne.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.