Ostatni post z poprzedniej strony:
Alpha PvPNajlepsza Wasza substancja, jakiej spróbowaliście?
Najlepsza Wasza substancja, jakiej spróbowaliście?
Mef zanim został delegal,stare dobre 3MMC, to było coś czego nie zapomnę do końca życia.
Small roce crystal from last research xhemicals
Talizman kierowcy. To było najlepsze. Nic innego nie mialo nie ma i raczej już nie będzie mieć do tego podjazdu
Więc najlepsze były preban MXE i 4-MMC ...
Niestety to było wiele lat temu.
Odkąd zakochałem się w MXE, byłem tylko rozczarowany.
Prawdziwego zamiennika pewnie nigdy nie będzie i niestety już kilkakrotnie kontuzjowałem się podczas poszukiwań bo trzeba stosować duże dawki i wtedy szybko oberwa mi w twarz ...
MXPr mnie rozczarowało, teraz mam nadzieję, że MXiPr + O-PCE w końcu znów dostanie magię ...
Niestety to było wiele lat temu.
Odkąd zakochałem się w MXE, byłem tylko rozczarowany.
Prawdziwego zamiennika pewnie nigdy nie będzie i niestety już kilkakrotnie kontuzjowałem się podczas poszukiwań bo trzeba stosować duże dawki i wtedy szybko oberwa mi w twarz ...
MXPr mnie rozczarowało, teraz mam nadzieję, że MXiPr + O-PCE w końcu znów dostanie magię ...
Aktualnie Z oferami na rynku nep i hex a co kiedyś to nie ma znaczenia bo penterdron tego nie dostanę przynajmniej nie wiem gdzie dostać
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
4mmc i MDMA
lubię świat nierzeczywisty
to nic nie znaczy, to o niczym nie świadczy
Jakie euforyki z aktualnego asortymentu partnerow godne spróbowania?:)
4-EMC. Atom miał kiedyś sól Pink Floyd - ponoć była na tym. Kolor się zgadzał : ) Nocki na tym nie zapomnę nigdy.
Pamiętam tą sól i też ją dobrze wspomniamlek_na_syfa pisze: ↑3 lata temu4-EMC. Atom miał kiedyś sól Pink Floyd - ponoć była na tym. Kolor się zgadzał : ) Nocki na tym nie zapomnę nigdy.
Moje najlepsze to
4mmc
A pvp
4 Ho mipt
5 mróz mipt
Chyba
Z rc'ków to prawilny Hexen, Nep, Pentedron w takiej kolejności.
Osobna kategoria to psychodeliki - mój ulubiony to 1P-LSD - kosmos.
Osobna kategoria to psychodeliki - mój ulubiony to 1P-LSD - kosmos.
Najlepsze kurczaki w Los Pollos Hermanos.
MXE ło kurła najlepsze co mnie w zyciu spotkalo, pamietam te dryfowanie miedzy planetami i gwiazdami... jak karmilem male pterodaktyle, odbieralem porod jezusa i walilem szczura z Mieszkiem 1 z dychy z jego podobizna...i to wszystko w jedna noc! az lezka sie w oku kreci na samo wspomnienie tego cuda
poza tym dyso to lizery i trypty chyba kazda mi przypasila ale lizer orginal to kot przechuj jest i 4aco-dmt chyba krolowa tryptamin.
no i jarac trawe lubie na kilogramy
poza tym dyso to lizery i trypty chyba kazda mi przypasila ale lizer orginal to kot przechuj jest i 4aco-dmt chyba krolowa tryptamin.
no i jarac trawe lubie na kilogramy
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem