Ostatni post z poprzedniej strony:
Boss, to poszperaj w noopeptach. Z tego co widze to zazwyczaj mieszanki paru skladnikow i maja szybkie dzialanie.Najlepszy do nauki ?
Najlepszy do nauki ?
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
Najlepszy do nauki ?
Boss, Noopept daje lepsze efekty jeśli bierzesz to razem z choliną. Jest taki produkt Noopept RX. Kiedyś brałem i całkiem spoko na mnie działał. Oprócz noopeptu są tam też inne składniki. Jedyny minus jaki zauważyłem u siebie to zwiększone łaknienie.
Najlepszy do nauki ?
potwierdzam noopept działa całkiem subtelnie i poprawia siłe koncentracji oraz poziom ochoty do działania, motywacja na duży+
niepozorny wyciąg z Ginkgo Bilobae w dużych dawkach też daje fajne odczucie dużej motywacja jak dla mnie na nieprzeżarty łeb to trochę jak microdrosing 3-FPM tego dawne lekko różowego co latało xd
niepozorny wyciąg z Ginkgo Bilobae w dużych dawkach też daje fajne odczucie dużej motywacja jak dla mnie na nieprzeżarty łeb to trochę jak microdrosing 3-FPM tego dawne lekko różowego co latało xd
Najlepszy do nauki ?
Bo tam nsjebane pro hormonów.
Co do noopeptu to strasznie pierdoli pamięć krótkotrwałą.
A jak ktoś nie ma problemów z pamięcią krótkotrwałą na noopepcie to nie .a noopeptu.
Najlepszy do nauki ?
Jeżeli zależy Ci na czasie to polecam PRL-8-53 lub Coluracetam+CDP Cholina.To są rozwiązania doraźne.