Najmniej przypalowa forma wysylki
Tak jak w temacie, jaka jest najmniej przypalowa forma wysylki? Wiadomo ze z kazda paczka wiaze sie pewnym ryzykiem, ale co jest najbezpieczniejszą formą przewozu?
maaatrix Na ten moment nie ma bezpiecznej opcji wysyłki. Jednak najbliżej bezpieczeństwa, będziesz jeśli będziesz każdą paczka zamawiał inną formą wysyłki, na inny adres(nie swój domowy oczywiście) i wybierał vendorów, wysyłających z Polski, z dobrym pakowaniem.
Oczywiście, warto też żebyś przestrzegał zasad BHP również w czasie zamawiania jak i w samej chwili odbioru.
Oczywiście, warto też żebyś przestrzegał zasad BHP również w czasie zamawiania jak i w samej chwili odbioru.
Najbardziej bezpieczne jest zamawianie na punkt odbioru w Słowacji i tam odbierać.
Bo tam jeszcze, te nasze RC są legal.
Bo tam jeszcze, te nasze RC są legal.
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
janosik1358 Faktycznie szanse przypału wtedy są mniejsze, ale za to jak już do przypału dojdzie, to jesteś jeszcze głębiej w dupie, bo do zarzutu posiadania, dostajesz jeszcze przemyt. Ale jeśli ktoś ma stalowe nerwy i doświadczenie w kwestii przemytu, to wtedy ciężko o lepszą opcję niż odbiór na Słowacji.
Ja mieszkam blisko Czech i Słowacji ale i tak zawsze ustawiam Polsze i bez przypału wszystko lata , elegancko na Pocztę ;D