Narkotyki w BMW, dwie młode osoby zatrzymane
Kryminalni z Włodawy zatrzymali dwie osoby do sprawy ujawnienia w BMW narkotyków w postaci marihuany oraz mefedronu. 25-latek i 21-latka trafili na trzy miesiące do tymczasowego aresztu.
Włodawscy kryminalni w minioną sobotę w godzinach wieczornych, zatrzymali do kontroli drogowej samochód osobowy marki BMW. Autem kierował 25-latek z Włodawy, a pasażerką pojazdu była 21-latka z gminy Włodawa.
W trakcie sprawdzenia auta, którym się poruszali, mundurowi znaleźli susz koloru zielonego. Kolejne narkotyki ujawnili w torebce należącej do 21-latki.
Badania narkotesterami wykazały, że zabezpieczone substancje to ponad 400 gramów marihuany i blisko 120 gramów mefedronu. Para została zatrzymana i spędziła noc w policyjnym areszcie. W niedzielę Sąd Rejonowy we Włodawie zastosował wobec obojga środek zapobiegawczy w postaci tymczasowego aresztowania na trzy miesiące.
Za to przestępstwo, zgodnie z ustawą o przeciwdziałaniu narkomanii, grozi do 10 lat pozbawienia wolności.
Dodano po 59 minutach 52 sekundach:
Zapomniałem dać link
Źródło lublin112.pl
Włodawscy kryminalni w minioną sobotę w godzinach wieczornych, zatrzymali do kontroli drogowej samochód osobowy marki BMW. Autem kierował 25-latek z Włodawy, a pasażerką pojazdu była 21-latka z gminy Włodawa.
W trakcie sprawdzenia auta, którym się poruszali, mundurowi znaleźli susz koloru zielonego. Kolejne narkotyki ujawnili w torebce należącej do 21-latki.
Badania narkotesterami wykazały, że zabezpieczone substancje to ponad 400 gramów marihuany i blisko 120 gramów mefedronu. Para została zatrzymana i spędziła noc w policyjnym areszcie. W niedzielę Sąd Rejonowy we Włodawie zastosował wobec obojga środek zapobiegawczy w postaci tymczasowego aresztowania na trzy miesiące.
Za to przestępstwo, zgodnie z ustawą o przeciwdziałaniu narkomanii, grozi do 10 lat pozbawienia wolności.
Dodano po 59 minutach 52 sekundach:
Zapomniałem dać link
Źródło lublin112.pl
Uuuuuuu dobry jasnozieloniutki temat szkoda i glupi ziomek co popakowane na małe trzymal
Glupota jak chuj, wozić przy sobie tyle towaru to raz, a dwa mieć poporcjowane, gdyby mieli w jednym worze to by się mogli tłumaczyć że są narkomanami i to dla nich ćpanie a tak im wpierdolą dilerke. W ogóle wozić takie ilośći w przypałowym samochodzie jak bmw, nie żal mi ich. Bezmózgowcy.
To na zdjeciu to tylko 400g? Na początku myslalem ze moze z 2 kg ;p
No aż takie ilości wozić przy sobie gdzie większość ludzi to frajery z urodzenia. Szkoda dobrych ludzi którzy chcieli zaoferować dobry towar a nie scierwo które kładzie się najpierw na talerz a później do kibla.
Co Ty gadasz to zwykły żołnierz, czy tam kurier. W takiej sytuacji szkoda tylko materiału, bo ten bezmózgi typ wyeliminował się sam, więcej tematu nie zmarnuje. Bałbym się tylko o jego dostawce(chyba że sam hodował) bo skoro jest na tyle głupi żeby brać tyle tematu i to w dodatku posztukowanego, potwierdza moją teze o tym że jest uber weed na telefon a wracając do poprzedniej myśli, to ciekawe czy będąc tak głupi nie uwierzy w to że jeśli strzeli z ucha będzie miał "łagodniejsz wyrok"...a wtedy po nitce to kłębka i będzie nieciekawie. Tych których on ewentualnie przykonfidenci jest mi bardzo szkoda, bo robią dobrą robotę. A oni niech idą na frajernie latryne sprzątać.Only Perfect pisze: ↑2 lata temuNo aż takie ilości wozić przy sobie gdzie większość ludzi to frajery z urodzenia. Szkoda dobrych ludzi którzy chcieli zaoferować dobry towar a nie scierwo które kładzie się najpierw na talerz a później do kibla.
Dodano po 4 minutach 24 sekundach:
Trzeba jakieś psycho testy wprowadzić będzie dla osób chcących się bawić handel w detalu żeby odsiać takich ludzi
Jak dla mnie to typowo polskie wiejskie klimaty. Jedziesz kilkaset kilometrów dalej i nie dość że sam możesz sobie chodować to jeszcze możesz to jarać na ulicy. Tutaj w Polsce jak ktoś słyszy że trawa to jakby mu wódkę na wodę wymienili.
Dlaczego napisałeś że wiejskie? Masz do mieszkańców wsi jakiś problem czy co?
Dodano po 2 minutach 36 sekundach:
Dla mnie to miejskie klimaty bo na wsi takich imbecylów nie ma
Ja jadąc z byle opakowaniem metanabolu lub czegokolwiek innego niedozwolonego w małych ilościach mam obawy że w razie kontroli 997 może być przyp a co dopiero bujać się z taką ilością tematów. Bezmyślność lekko mówiąc.
To jak według Ciebie są dowożone takie sprawy? Jednemu się uda, drugiemu nie...
CzarnyFuriat, no masz rację. Tylko jaki debil wiezie posztukowany materiał? Taka ilość to w jednym paku żeby w razie lipy nie było zarzutu handlu...
No ale jakoś przewieźć czasami trzeba ;p Ludzie ryzykuja i wiozą ja bym osobiście to pancernie zapakował i wysłał kurierem