Ostatni post z poprzedniej strony:
kondix, oczywiście ale taka ilość to już spedytor musi być dobry a nie idiota z bmwNarkotyki w BMW, dwie młode osoby zatrzymane
Narkotyki w BMW, dwie młode osoby zatrzymane
To nie wiem jak u Ciebie wygląda ten biznes ale u mnie ktoś kto się w to bawi, znaczy w takie ilości, a nawet trochę mniejsze, to zachowuje środki ostrożności i nie daje się złapać. A przygłupy takie jak tamten się dają
No dobra ale zachowywać środki ostrożności a bycie spedytorem to dwie różne rzeczy
Spedytor wg mnie osoba która myśli przy transporcie takich ilościmalyksiaze pisze: ↑1 rok temuNo dobra ale zachowywać środki ostrożności a bycie spedytorem to dwie różne rzeczy
No tak ja sobie nie wyobrażam (gdybym ktoś miał mi przewozić taka ilość) żeby tam nie było osoby nieogarnietejmbside pisze: ↑1 rok temuSpedytor wg mnie osoba która myśli przy transporcie takich ilościmalyksiaze pisze: ↑1 rok temuNo dobra ale zachowywać środki ostrożności a bycie spedytorem to dwie różne rzeczy
Pozdrowienia z ZK ,Włodawy, pewnie tam się znaleźli, z fartem.
W końcu coś ładnego na tych przykrych zdjęciach bo normalnie takie zlańce to by się wstydzili fotografować i szczycić sukcesem.
Tak to jest jak ktoś wyznaje zasadę ,,na przypale, albo wcale". Głupota prędzej czy później kończy się zawsze tak samo, a przede wszystkim w tym ,,zawodzie". Najgłupsze co osiedlowy ,,dil" może zrobić, to właśnie noszenie przypału na sobie. Albo jeżdżenie z nim, tak jak Ci jegomoście z tematu. Do tego jeszcze część miał poporcjowaną. Idiotyzm. Wcale mnie to nie dziwi że tacy ludzie wpadają. Szkoda jedynie materiału, topki bardzo ładnie się prezentują na zdjęciu.
Nie potykaj się mordo o te same kłody.
Ciekawe ile psy wpisały w protokół a ile same wyjarały bo tamet wydaje sie być konkret.
Wiejskie klimaty że w ogóle zatrzymują komuś samochod za coś innego jak zbyt duża prędkość lub hałas. Czy to miasto czy to wieś jak dla mnie nie ma większej różnicy. Frajer to frajer, nie ważne czy z miasta czy ze wsi xd.