Ostatni post z poprzedniej strony:
Co tu duzo pisac NEP -SIEKA jak nalez.y KOSA wymiatacz 9/10. Dzialanie typowe. Dopaminowa euforia 75% Energia 25% Euforia.Empatia,kreatywnosc,doskonalosc,chec do rozmow,zabawy,kontaktow..poczucie mocy nawet i w nocy.Dawkowanie jakos sredniotolerkowca na substancje NEP dla mnie to sniff 50 mg co 2-3 godziny.mrgreen:NEP BIG CRYSTAL Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: predatorRC
NEP BIG CRYSTAL Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis
People i dont know what to say… i did read many good comments about NEP from Preda.
I ordered NEP big Crystal, landed yesterday.
Research on Rats did start last night… disappointed
First of all there were no big crystals only crushed, ok this no Problem.
Sniffing 150mg no effect
After 30min repeat with 200mg no real effect maybe little stimulation
But when i compare it with the NEP which i had from other Company hmmm the other one was really good.
I dodnt know what to say, service is really good
Preda made shipment very fast, communication was correct
The other reagents which i ordered were good and had effects (4 cmc, 3mmc) but i although did not receive the 3 cmc old ice which i did order.
I ordered NEP big Crystal, landed yesterday.
Research on Rats did start last night… disappointed
First of all there were no big crystals only crushed, ok this no Problem.
Sniffing 150mg no effect
After 30min repeat with 200mg no real effect maybe little stimulation
But when i compare it with the NEP which i had from other Company hmmm the other one was really good.
I dodnt know what to say, service is really good
Preda made shipment very fast, communication was correct
The other reagents which i ordered were good and had effects (4 cmc, 3mmc) but i although did not receive the 3 cmc old ice which i did order.
It must be a mistake or some new, shitty batch.
Every nep I received had this specific smell and always had a kick, sometimes it would give me more paranoia, but 150mg of any I received in the past (Predator or other v) would have me running on a ceiling first and then die from "the others" and heart attack.
Every nep I received had this specific smell and always had a kick, sometimes it would give me more paranoia, but 150mg of any I received in the past (Predator or other v) would have me running on a ceiling first and then die from "the others" and heart attack.
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
I have to add some info to my last post.
VAPO is working somehow good
So we must be fair to Preda
I cannot say that this NEP is nothing
It is NEP but not that best Quallity
VAPO is working somehow good
So we must be fair to Preda
I cannot say that this NEP is nothing
It is NEP but not that best Quallity
Vater
mss5mdc
josiek,
Panowie widzę że w temacie, rozmawiałem z 2 osobami na temat łączenia 3cmc z czymś co da wyśmienity maraton w łóżku , zazwyczaj było to 3cmc solo 5-10g na 2 osoby w ciągu 24h , ktoś mi doradził kleferein od kosmity jednak po tym co ludzie piszą (sprzeczne komentarze) nie jestem przekonany czy to w ogóle się nadaje...
Do trójki pasowałoby dodać trochę stima czy czegoś innego ??? Pytanie z czym to mixowac ( wiem od wielu lat że solo dobrze działa ,jednak wydaje mi się że trzeba czegoś nowego ) 4cmc, któraś alfa. 6-APB podobno, 4-FMA, NEP ( MDMA nigdy nie jadłem ani innego ecstazy - od prawie dekady fan 4mmc i 3cmc ), zakładam że bez viagry się nie obejdzie.
Panowie jeszcze raz proszę o prostą merytoryczną odpowiedź
mss5mdc
josiek,
Panowie widzę że w temacie, rozmawiałem z 2 osobami na temat łączenia 3cmc z czymś co da wyśmienity maraton w łóżku , zazwyczaj było to 3cmc solo 5-10g na 2 osoby w ciągu 24h , ktoś mi doradził kleferein od kosmity jednak po tym co ludzie piszą (sprzeczne komentarze) nie jestem przekonany czy to w ogóle się nadaje...
Do trójki pasowałoby dodać trochę stima czy czegoś innego ??? Pytanie z czym to mixowac ( wiem od wielu lat że solo dobrze działa ,jednak wydaje mi się że trzeba czegoś nowego ) 4cmc, któraś alfa. 6-APB podobno, 4-FMA, NEP ( MDMA nigdy nie jadłem ani innego ecstazy - od prawie dekady fan 4mmc i 3cmc ), zakładam że bez viagry się nie obejdzie.
Panowie jeszcze raz proszę o prostą merytoryczną odpowiedź
Lepiej chyba jakbys sie spytal w temacie 3cmc.
Ja nie bralem 3cmc akurat, ale wszystkie pozostale co wymieniles, owszem.
Wiec z mojej strony napisze ze 4cmc i 6-apb to praktycznie sama serotonina,
jak chcesz zeby dodalo Ci energii to celuj w inne substancje.
4-fma jest taka posrodku, sporo energi oraz serotoniny.
natomiast NEP i alfy to sama dopamina - energia, libido i przewaznie miekki wacek
A skoro temat dotyczy NEPa, a ty chcesz energii, to mozesz pomieszac z 3cmc,
ale w pogotowiu miej cos zeby konar zaplonal. Nie wrzucaj za duzo, bo przebije ci serotonine i "oni wszyscy" beda sluchac. Alfa dziala podobnie, ale duzo latwiej o schizy, dlatego nie proponuje.
Daj znac jak Ci poszlo i powodzenia
Ja nie bralem 3cmc akurat, ale wszystkie pozostale co wymieniles, owszem.
Wiec z mojej strony napisze ze 4cmc i 6-apb to praktycznie sama serotonina,
jak chcesz zeby dodalo Ci energii to celuj w inne substancje.
4-fma jest taka posrodku, sporo energi oraz serotoniny.
natomiast NEP i alfy to sama dopamina - energia, libido i przewaznie miekki wacek
A skoro temat dotyczy NEPa, a ty chcesz energii, to mozesz pomieszac z 3cmc,
ale w pogotowiu miej cos zeby konar zaplonal. Nie wrzucaj za duzo, bo przebije ci serotonine i "oni wszyscy" beda sluchac. Alfa dziala podobnie, ale duzo latwiej o schizy, dlatego nie proponuje.
Daj znac jak Ci poszlo i powodzenia
Nep i twoja laska bedzie dochodzila raz po raz xD
No ja do takiej ilości 3cmc to obowiązkowo 150mg sildenafilu bo inaczej tak jak mówisz miękki wacek - staż mam długi z RC jednak najwyższy czas na mixa
MaVPL 3-CMC nie trzeba z niczym miksować, bo ma wystarczająco stymulacji, a jeżeli będzie ci w nim za mało, to z wymienionych przez Ciebie odczynników to tylko NEP się nadaje, bo 4-CMC to sama euforia, bez speeda, z 6-APB NAWET NIE PRÓBUJ! bo nie miesza się ketonów z benzo furanami, tak samo jak z amfetaminami, czyli w tym wypadku 4-FMA, oraz nie powinno z MDMA.MaVPL pisze: ↑5 lata temuDo trójki pasowałoby dodać trochę stima czy czegoś innego ??? Pytanie z czym to mixowac ( wiem od wielu lat że solo dobrze działa ,jednak wydaje mi się że trzeba czegoś nowego ) 4cmc, któraś alfa. 6-APB podobno, 4-FMA, NEP ( MDMA nigdy nie jadłem ani innego ecstazy - od prawie dekady fan 4mmc i 3cmc ), zakładam że bez viagry się nie obejdzie.
MaVPL gratuluję zdrowia Twojemu serduchu Mi do euforyków, wystarcza 50mg i żółnierz stoi na baczność. Jedna tabletka zawiera 100mg. a Ty 150mg potrzebujesz? Sprawdź czy nie wystarczyłoby ci 100mg, albo jeszcze mniej, bo długo możesz przy tym trybie brania RC z taką dawką sildenafilu nie pobzykać , jak będziesz silnik tak katował. Pozdro i z fartem
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.
Hello People,
Did any one order NEP after the Break from Preda?
Any Opinions?
Is it the same good NEP like before May Break
Did any one order NEP after the Break from Preda?
Any Opinions?
Is it the same good NEP like before May Break
Siema mordeczki pytanko mam nep big cristal stosunek speed euforia
Np
30% speed
70 %euforia
Pozdrawiam i zycze udanych eksperymentów heh
Np
30% speed
70 %euforia
Pozdrawiam i zycze udanych eksperymentów heh
Ja za bardzo nie mam euforii po NDRI, lecz nep daje mi zajebistego rusha ktorego chyba mozna nazwac euforia dla mnie tak z 60/40 speed/rush.
Jak ten sam sort co zawsze to napewno zajebisty nep.
Jak ten sam sort co zawsze to napewno zajebisty nep.
drjeremy,
I tested NEP last time, its not the same as half year ago, its slighty diffrence. Its not so pure so i suggest you to start from lower dosing (with bigger portions i noticed higher heart beat - which was not comfortable). But its still very good NEP
I tested NEP last time, its not the same as half year ago, its slighty diffrence. Its not so pure so i suggest you to start from lower dosing (with bigger portions i noticed higher heart beat - which was not comfortable). But its still very good NEP
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
drjeremy
No, I am talking about the batch from a month ago, same/very similar to the batch I always got from Pred in 2019.
No, I am talking about the batch from a month ago, same/very similar to the batch I always got from Pred in 2019.