Ostatni post z poprzedniej strony:
Wlodi, chodzi ci o big nep jego nie ma na stanie ?czy o ten zolty nep bo opinie rozne raczej kazdy pisze ze slaby sort ?NEP gdzie na zakupy
NEP gdzie na zakupy
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
NEP gdzie na zakupy
Wlodi, Nie zamawiaj dużych ilości, Jak gdzieś zamawiasz, weź na początku 5g... sprawdź a potem zamawiaj jak najszybciej i poproś żeby było to samo co w twoim zamówieniu z przed 3 dni.
Sorty strasznie teraz rotują jest dużo śmieciowego NEP'a na rynku
Sorty strasznie teraz rotują jest dużo śmieciowego NEP'a na rynku
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
NEP gdzie na zakupy
ja juz zamowilem 50 g od sklepu eurolab i jestem zawiedziony dlatego nigdy wiecej nie bede zamawial kota w worku . tylko max 5 g na poczotek zeby sprawdzic sort
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
NEP gdzie na zakupy
josiek, Dzięki wielkie tak i uczynie Czasem az czlowiek nie pomysli logicznie i dobra rada gardzić nie bedzie heheh. Troche Yoda
Dodano po 1 minucie 15 sekundach:
Ja dostalem taki jak coca cola
Dodano po 1 minucie 15 sekundach:
Ja dostalem taki jak coca cola
NIE GADAJ Z FRANCAMI BO JOSIEK CIĘ PILNUJE !!!
NEP gdzie na zakupy
Boss, z przykrościa musze stwierdzic, że od Atoma brałem i sie zawiodlem na tym Nepie. To nie to co powinno byc. Porpstu sort komuś wyszedł jak mojej babce zakalec z ciasta.
NIE GADAJ Z FRANCAMI BO JOSIEK CIĘ PILNUJE !!!
NEP gdzie na zakupy
CoolChems
Cena zabija, ale dawka 25-30 mg robi w taki sposób jak 100-120mg poprzedniego Big Cristal’a od Preda.
Cena zabija, ale dawka 25-30 mg robi w taki sposób jak 100-120mg poprzedniego Big Cristal’a od Preda.
NEP gdzie na zakupy
bagadaboom, Jak dlugo leci ptak od vendora ? to jest krysztal czy puder ? nigdy od tego vendora nie zamawialem nic
NEP gdzie na zakupy
bagadaboom, cena morduje haha, nep wyglada slicznie, ale identycznie do sortu Preda sprzed paru miesiecy.
Ostatni byl slabszy, ale po dawce 100 chyba bym sie przekrecil, ale mozemasz racje.
Prawie w tej samej cenie jest 5 u preda to 1 na coolu
Boss, zanim sie spytasz wejdz na strone, bo jak zobaczysz ceny to wydaje mi sie ze szybko zrezygnujesz.
Ostatni byl slabszy, ale po dawce 100 chyba bym sie przekrecil, ale mozemasz racje.
Prawie w tej samej cenie jest 5 u preda to 1 na coolu
Boss, zanim sie spytasz wejdz na strone, bo jak zobaczysz ceny to wydaje mi sie ze szybko zrezygnujesz.
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
NEP gdzie na zakupy
to ja wole czelac na dostawe u predatora jednak ceny troche za wysokie ... ale dziekuje za pomoc i za info panowie
NEP gdzie na zakupy
Miałem oba w tym samym czasie (zanim się skończył Big Crystal i wszedł ten żółty).
Żaden NEP jaki miałem i kiedyś i ostatnio nie ma porównania do Tego od CC.
Żaden NEP jaki miałem i kiedyś i ostatnio nie ma porównania do Tego od CC.
NEP gdzie na zakupy
Smaka mi narobilo ogladanie ale 770 euro za 25g (5x5g) go odebralo haha.
NEP gdzie na zakupy
Najszybciej z pośród tego co jest aktualnie dostępne. Napisz do nich, poczytaj informacje na sklepie, itp. To jest V. z podejściem, którego nie spotkałem u żadnego innego. Konkretne (i rzetelne przede wszystkim) informacje co się dzieje z zamówieniem i na kilkadziesiąt zrealizowanych zamówień ani razu nie było sytuacji, w której wydarzyło się coś sprzecznego z tym, co zostało ustalone.
Edit:
Przepraszam, z ostatnim zamówieniem miałem dostać sampel a-php i nie dostałem. Zapytałem, V. Odpisał, że sprawdzi i da znać. Kolejnego dnia wyjaśnił co się stało - przeoczenie - przeprosił za pomyłkę i jak się przypomnę w kolejnym zamówieniu to wyśle zaległy sampel.
Nie naganiam tutaj w żaden sposób do zakupów, itp, ale czasami wole wydać 160€ na 5g tematu, który wystarczy mi na tyle samo czasu co przykładowo 20g (w tej samej cenie) z innego sklepu. To coś jak z koksem. Możesz mieć 10g - nie znam ceny nawet - ulicznego futra albo 1g koksu (nie wdając się oczywiście w dyskusje o czystości i ilości koksu w koksie).
NEP gdzie na zakupy
bagadaboom, i masz racje. No ale trzeba wywalic troche zeby sie zaopatrzyc. Ja nie chce tez kupowac duzych ilosci bo zaraz zjem wszystko Ale bede mial vendora na uwadze i koniecznie daj znac jak alfa dojdzie, bo opinie ma znakomite!
Jak widac jest zajebisty nep na rynku, tylko vendorzy albo nie maja dostepu, albo lasza sie tansza cena...
Jak widac jest zajebisty nep na rynku, tylko vendorzy albo nie maja dostepu, albo lasza sie tansza cena...