Ostatni post z poprzedniej strony:
nepa nie ma dobrego na rynku sam dlugo szukam i lipa niestetyNEP gdzie na zakupy
NEP gdzie na zakupy
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
NEP gdzie na zakupy
Jest NEP. Nie taki w głazach jak z Wieliczki, ale mocny, nawet bardzo... paki latają codziennie i mega szybko (szybciej niż od znanych tu na Forum V). Pisałem już o tym, u kogo jest i jaka jest jego cena. Niestety, czasy się zmieniły i większość ludzi na forum jak widzi cenę 70€ / g to woli kupić malinowy sort Preda, czy Hexa od Atoma, którego i tak trzeba myć.
NEP gdzie na zakupy
I mają rację. 70€ 1g NEPa??? Za taką cenę, to zdecydowanie wolę kupić 10g Białej Damy wysokiej czystości, która przy kupowaniu tej ilości obecnie chodzi po około 70€/gbagadaboom pisze: ↑5 lata temuwiększość ludzi na forum jak widzi cenę 70€ / g to woli kupić malinowy sort Preda, czy Hexa od Atoma
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.
NEP gdzie na zakupy
Chyba Ty bagadaboom pisales kiedys o sklepie th****rc ze mieli najlepszego nepa?
Tam jest krysztal ale nowy sort, moze tez ten rozowy 125€ za 5-tke, no i jakis puder 79€ za 5-ke.
Nic mi o tych sortach nie wiadomo ale oni przewaznie maja top tego co jest aktualnie dostepne na rynku.
mss5mdc jak chcesz namiary wbijaj na PW.
Tam jest krysztal ale nowy sort, moze tez ten rozowy 125€ za 5-tke, no i jakis puder 79€ za 5-ke.
Nic mi o tych sortach nie wiadomo ale oni przewaznie maja top tego co jest aktualnie dostepne na rynku.
mss5mdc jak chcesz namiary wbijaj na PW.
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
NEP gdzie na zakupy
Nep nie ma już od dawna na rynku, zniknął razem z banem na hexen, a reszta mieszała z końcówkami sportów nowe zamienniki tak by okazjozjonalny zakupowicz nie bardo się połapał że zmieniaj się dawki, profil działania, uboki i smak oraz zapach odczynnika.
Taka prawda
Taka prawda
NEP gdzie na zakupy
Oryginalny nep i hexen niestety brak jego na rynku z nepem sytuacją wygląda fatalnie
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
NEP gdzie na zakupy
Wiesz może czy sklep coolch*** to wal czy wysylsja paki? Podobno 3mmc bestseller ja ciągle szukam i nie mogę znaleźć...moze info na priv jak możesz
Wiadomość moderatora
Nie piszemy pełnych nazw sklepów z poza forum
NEP gdzie na zakupy
A to jest wogle możliwe żeby w tym sklepie 5 gr 3 mmc kosztowało 160 euro czyli 717zl?!?? Pewnie też koszty wysyłki i brak gwarancji w przpadku zaginięcia lub zatrzymania paki. Takie ceny mają i brak reshipow?
NEP gdzie na zakupy
Byki atoma nepy hexy 1 liga lipy nie ma byki jakość wysoka jest moc Atomchemicals,
NEP gdzie na zakupy
U ChemCentrum znajduje się aktualnie NEP jakby ktoś szukał. Niedługo będę zdawał relacje z działania. Znając tego Vendora to będzie kosmos.
Nie potykaj się mordo o te same kłody.
NEP gdzie na zakupy
Czy NEP nada się do książek? Po 3cmc mam nieogar. Chociaż motywacja jest, ale chcę wszystko na raz robic. A potrzebuje się skupić i przeczytać to 50 stron.