Ostatni post z poprzedniej strony:
Mógłby ktoś wysłać zdjęcie z 50mg nepa i czymś dla skali. Zajebałem łajna i mnie pokarało że ja pierdole nie mam wagi i nie wiem jak to dawkować..NEP - N-Etylonorpentedron
NEP - N-Etylonorpentedron
Może produkcja przeniosła się do innych krajów? Pomyśl trochę.
Dodano po 2 minutach 18 sekundach:
A że trudniej o półprodukty potrzebne do ugotowania jest tak trudno dostępny i dlatego też nie będzie już tego co kiedyś. Trzeba brać jak jest a ChemCentrum ma zajebisty. Jak jeszcze nie testowałeś to się spodoba.
To po co wspominacie że jest delegal NEPa i tamtych sortów już nie ma , pomyśl trochę... Skoro trudniej jest znaleźć półprodukty to chyba logiczne że to nie Netylonorpentedron... tylko analog zamiennik sprzedawany pod tą samą nazwą
Co do chemcentrum to zastanawiam się.
malyksiaze, oczywiście że nie było delegalu NEPa w NL, pacjent wyżej nie ma pojęcia o czym pisze.
malyksiaze,
Był delegal wszystkiego ludzie! Serio są tu osoby które nie wiedzą że w pl działa prawo analogowe !!!
Był delegal wszystkiego ludzie! Serio są tu osoby które nie wiedzą że w pl działa prawo analogowe !!!
NEP z dostępnych RC stimów będzie najpodobniejszy do dobrej krajówki czy znajdzie się lepsza alternatywa?
NEP wcale nie jest podobny do krajówyAleSieNacpalem pisze: ↑1 rok temuNEP z dostępnych RC stimów będzie najpodobniejszy do dobrej krajówki czy znajdzie się lepsza alternatywa?
Między NEP a krajówą nie ma podobieństwa.AleSieNacpalem pisze: ↑1 rok temuNEP z dostępnych RC stimów będzie najpodobniejszy do dobrej krajówki czy znajdzie się lepsza alternatywa?
Dzięki za info, a czym się różnią albo do czego NEP jest podobny z klasycznych dragów?
Jakbyście polecili jakąś alternatywę dla krajówki to byłoby fajnie. Może jakieś fluorowce, ale pełno tego jest.
Jakbyście polecili jakąś alternatywę dla krajówki to byłoby fajnie. Może jakieś fluorowce, ale pełno tego jest.
Niestety NEP nie jest podobny do niczego z klasycznych.AleSieNacpalem pisze: ↑1 rok temuDzięki za info, a czym się różnią albo do czego NEP jest podobny z klasycznych dragów?
Po co szukac podobnych jak nep w szczytowej formie mi nawet bardziej odpowiada dzisiejszy nep niż hexen sprzed 2 lat lepszy profil dzialania i mniej ubokow