Ostatni post z poprzedniej strony:
Nep bardzo aktywny , po paru minutach wchodzi stymulacja, nastrój na plus,występuje gadatliwosc, chęć do działania, jest ekonomiczny wystarcza na długo jeśli ktoś szuka dobrego nepa to polecamNEP Sandheavens.cc - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: sandheavens
NEP Sandheavens.cc - opinie, recenzje, działanie, opis
60mg oral po 45min 50mg sniff poprawić będzie dobrze czy zepsuje sobie trip na starcie?
Huwei, Spróbuj sniff oral nie potrzebny . Sniff 60 mg na początek za godzinkę możesz tyle samo wciągnąć w zależności od tego jak cie po robi nep i jak będziesz się czuł;) Tylko sniff oralnie to strata materiału moim zdaniem Ale zrobisz jak ze chcesz elo
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
qwerty12345, Dobrze ze chociaż ty dałeś foto bo większość nie wrzuca fotek daje plusa;)!
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
qwerty12345, Ja swoje też zdjęcie Nepa wrzuce nie długo
Swietny odczynnik! Moj faworyt, euforia ze speedem, fajnie sie wykonuje podstawowe czynności, zwiekszenie pewnosci siebie, czlowiek sie robi towarzyski, robi si3 ciepłko i gorace fale przepływają przez cialo. Uwielbiam, dawkowanie od 60mg-130mg koncowy sniff 130mg wyjebal z kapci oporowo, pojawili sie oni w oknie, shadow peoplw, dziwne dzwieki i nieskonczone intrygii, libido kosmos. ****** nie lapcie sie na pierwsze kilka wrzut duzymi dawkami, bo potrafi pokazać pazur!
Wiadomość moderatora
tyle czasu na forum pod kilkoma kontami i nie wiesz, że nie dokonujemy porównań w działach konkretnych sklepów?!
Fajnie wyglada na zdjeciach jak dla mnie w wygladu czysty i smakowity
Jest to najlepszy stymulant tego sklepu. Jest dobry trzeba to przyznaćBoskibombel pisze: ↑3 lata temuFajnie wyglada na zdjeciach jak dla mnie w wygladu czysty i smakowity
zam: ...AGV 10g (puder)
No więc tak pisałem do vendora aby wyjaśnić że dlaczego na stronie występuje NEP w krysztale a dostałem w pudrze.
= Do dzisiaj brak odpowiedzi
Weekend był test był, poszlo łącznie 0.5g
Moja ogólnie odczucia(faza) tej substancji?
Plusy:
+ Idealny na bezsenność
I to tyle z plusów
Minusy:
- problem z koncentracją
- zaniki pamięci
- libido 0%
- wielkie uczucie strucia
Z pozostałymi 9.5g z 10g trafiło do kosza
Kończę współpracę
No więc tak pisałem do vendora aby wyjaśnić że dlaczego na stronie występuje NEP w krysztale a dostałem w pudrze.
= Do dzisiaj brak odpowiedzi
Weekend był test był, poszlo łącznie 0.5g
Moja ogólnie odczucia(faza) tej substancji?
Plusy:
+ Idealny na bezsenność
I to tyle z plusów
Minusy:
- problem z koncentracją
- zaniki pamięci
- libido 0%
- wielkie uczucie strucia
Z pozostałymi 9.5g z 10g trafiło do kosza
Kończę współpracę
Ej kurwa az nie wierze.. No przysiegam, jadlem NEPa pod koniec zeszlego tygodnia i byl swietny, najlepszy produkt obecnie, a tutaj taka recenzja? Kiedy zamawiales?
Moje odczucia sa zupelnie na odwrot, ktore ma user qwerty12345,
. Dostałem na początku lutego
Ja rowniez i moj sort byl swietny, odtąd jako pierwsze laduje w koszyku, dam znac bo właśnie leci
Miałem NEPa coś koniec stycznia ,sort elegancki.
Działał jak należy,nie mam do niego zastrzeżeń...
Działał jak należy,nie mam do niego zastrzeżeń...
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.