Ostatni post z poprzedniej strony:
Od: ChemCentrum,Nazwa produktu: NEP Snow
Wygląd produktu: (zabrudzenia itd.): Śnieżno biała proch lekko połyskliwy ROA: Sniff
Czas działania: 1,2-1,5 godz
!JEŚLI BĘDZIESZ MUSIAŁ WEJŚĆ W KONTAKT Z ODCZYNNIKIEM CHEMICZNYM ZALECA SIĘ ZROBIENIE WCZEŚNIEJ PRÓBY UCZULENIOWEJ!!
Zaaplikowano: uczuleniową ok 20mg/ oraz 70mg/90mg
Nep snow - zaplikowano 70mg, sniff wchodzi lekko, niezbyt duży ukłucie w nozdrza, ale naprawdę delikatnie. Spływ gorzki, który da się szybko przepić. Po kilku minutach wchodzi lekkie przyspieszenie które się rozpędza przez kilka następnych by w końcu dać potężnego kopa dopaminowego.
Ta stymulacja sprawia że człowiek doznaje euforii i podekscytowania. Puls wyraźnie wzrasta, zwiększa się dosyć libido. Otwartość i gadatliwość w kontaktach z drugim człowiekiem. Można czasami się rozpędzić i poprzez gadatliwość wyjawić coś co chcielibysmy jednak ukryć.
Napływają fale gorąca. Ochota na zajęcie się czym
kolwiek. Burza pomysłów, zaczynałem robić jedna rzecz a po chwili już robiłem zupełnie cos innego.
Drugi sniff 90mg zadziałał tak samo jak pierwszy. Fala motywacji połączona z burzą pomysłów. Człowiek może pokazać się innym, nie ma destrukcyjnej bomby. Materiał nada się się na spotkanie wśród ludzi kiedy chcemy żeby nikt nie zauważył. A jeśli poczęstujemy innych to zabawę będzie przednie bo w towarzysteie tworzy się świetny flow i jedni nakrecaja drugich.
Sort jest wyjątkowy czysty i swietnie stymuluje. Myśle ze zadowoli każdego fana stimów.
Pozostaje mi tylko przyznać z czysty sumieniem znak jakości i certyfikat zajebistości
Plusy:
+ moc
+ wydajność
+ czyściej
+ swietnie stymuluje
Minusy:
- potrafi przejąć kontrole a mniej czujny użytkownik może co chwile dorzucać co może być niebezpieczne.
Ocena:
Sklep: 10/10
Produkt: 9,5/10
Kontakt: 10/10
Bhp: 10/10
TO, ŻE MÓJ SEN WYGLĄDAŁ W TEN SPOSÓB NIE ZNACZY, ŻE W TWOIM PRZYPADKU BĘDZIE TAK SAMO!
PROSZĘ MIEJ TO NA UWADZE, SZANUJ SWOJE ZDROWIE I PAMIĘTAJ, ŻE PRODUKTY RC NIE SĄ DO SPOŻYCIA!