Ostatni post z poprzedniej strony:
chodzilo mi ze dziala w chuj mocno euforycznie (na moim przykladzie)
mbside,
Profil sklepu: ChemCentrum
Ostatni post z poprzedniej strony:
chodzilo mi ze dziala w chuj mocno euforycznie (na moim przykladzie)
Oczywiście teraz do mnie dociera, że próba poprawienia sobie bardzo złego samopoczucia po silnym stymulancie drugim silnym stymulantem jest oznaką skrajnej głupoty i nieodpowiedzialności. BROŃ BOŻE NIE BIERZ ZE MNIE PRZYKŁADU. Jestem niemal pewien, że miałem podczas tego melanżu różne benzo i sporą ilość zjadłem przed całą sytuacją i to na 100%w porę uspokoiło sytuację, a nie NEP sam w sobie. Dzięki!jakisdziwnytyp pisze: ↑1 rok temuNEP też uratował mi życie poniekąd, bo ledwo otwierając oczy zaproponowano mi ALFĘ P., więc długo nie myśląc strzał na oko, okazał się zbyt silny dla osłabionego organizmu. Lęk, niepokój, obawa o życie, kiedyś w takim stanie wzywałem Pogotowie tak się bałem o życie... Fakt. Nauczyłem się walczyć z myślami, które nakręcają lęk, oddycham spokojnie, staram się rozluźnić. PARADOX, bo nep chyba na kardio działa, a zaryzykowałem sniffa i czuję się o niebo albo dwie lepiej...
Jeśli chcesz vapować tego Nepa to rozdrobnij grudę i wsyp proszek na folię aluminiową lub żarówki albo methpipy i pamiętaj żeby nie przypalić materiału tylko na początek ogień trzymać dalej i sam zobaczysz kiedy jest najlepiej zbliżając pomału źródło ognia. Spalony materiał to porażka, pamiętaj o tym