Nic nie działa?
Nic nie działa?
Siema. Od roku zmagam się z małym problemem bo żadne
substancje nie działają na mnie tak jak kiedyś. Wcześniej użytkowalem sporadycznie 4cmc/3cmc średnio raz na miesiac. Po delegalizacji próbowałem mdma 3mmc lsd fete i tylko to ostatnie dawało pusta symulacje. Z lsd brak euforii lub innych odczuć tylko rozmywajacy się obraz. Czy powodem tego może być to że nie suplementowalem się witaminami magnezem itd? Od miesiąca stosuje 5htp witaminę d3 ponieważ cały rok pracuje w pomieszczeniach i B Complex magnez i wapń i w urlop za miesiąc ostatnie podejście. Jak nie siądzie to czas z tym skończyć bo mija się z celem. Tylko trawa działa jak należy. Mieliscie podobny problem?
substancje nie działają na mnie tak jak kiedyś. Wcześniej użytkowalem sporadycznie 4cmc/3cmc średnio raz na miesiac. Po delegalizacji próbowałem mdma 3mmc lsd fete i tylko to ostatnie dawało pusta symulacje. Z lsd brak euforii lub innych odczuć tylko rozmywajacy się obraz. Czy powodem tego może być to że nie suplementowalem się witaminami magnezem itd? Od miesiąca stosuje 5htp witaminę d3 ponieważ cały rok pracuje w pomieszczeniach i B Complex magnez i wapń i w urlop za miesiąc ostatnie podejście. Jak nie siądzie to czas z tym skończyć bo mija się z celem. Tylko trawa działa jak należy. Mieliscie podobny problem?
Nic nie działa?
Nie wiem staram się jeść zdrowo dużo warzyw mieso umiarkowanie. 5htp stosuje co 3 dni bo wiem że zaburza dopamine. I tak około 2 tyg przed sesją skończę. Tylko tak jak pisałem że przez około 1.5 roku nie suplementowalem nic. Na bank miałem niedobór magnezu bo skurcze lapaly
Nic nie działa?
uhahany, nie o mieso chodzi a o bialko
Nabial, jajka itd.
Tluszcze sa wazne bo to one daja energie so przerobu aminokwasow.
Wit to tzw kofaktory tzn uruchamiaj enzymy ktore przerabiaja aminokwasy w m.in neuroprzekazniki.
Warto tez ayeliminowac schorzenia czy problemy hormonalne tj problemy z hipo lub hiperglikemia czy tarczyca.
Problemy z narzadami np jelitami, nerkami czy watroba.
Jesli zdupcylo sie jedno to nic nie bedzie dzialac jak powinno.
Nabial, jajka itd.
Tluszcze sa wazne bo to one daja energie so przerobu aminokwasow.
Wit to tzw kofaktory tzn uruchamiaj enzymy ktore przerabiaja aminokwasy w m.in neuroprzekazniki.
Warto tez ayeliminowac schorzenia czy problemy hormonalne tj problemy z hipo lub hiperglikemia czy tarczyca.
Problemy z narzadami np jelitami, nerkami czy watroba.
Jesli zdupcylo sie jedno to nic nie bedzie dzialac jak powinno.
Nic nie działa?
Ok. To spróbuję jeszcze białko do tego i się przebadam najlepiej. Jak coś wyjdzie to czas na przerwę bo może się trochę zaniedbalem zdrowotnie wszystko jest możliwe. Dzięki za pomoc
Nic nie działa?
Bialko z jedzenia, nie kupuj suplementow z bialka.
Do tego uzupelnij sod/potas/wapn/magnez i jak to nie podziala a badania beda si to napisz na forum dam Ci zestaw ktory postawi Cie na nogi.
Potas z asparginu i zamiast zwyklej soli uzywaj soli potasowej. Tylko na litość uwazaj - potas w nadmiarze zamula i dziala negatywnie.
Wapn z nabialu kwasnego i muszynianki
Magnez z muszynianki
Sod jest w soli potasowej
Do tego uzupelnij sod/potas/wapn/magnez i jak to nie podziala a badania beda si to napisz na forum dam Ci zestaw ktory postawi Cie na nogi.
Potas z asparginu i zamiast zwyklej soli uzywaj soli potasowej. Tylko na litość uwazaj - potas w nadmiarze zamula i dziala negatywnie.
Wapn z nabialu kwasnego i muszynianki
Magnez z muszynianki
Sod jest w soli potasowej
Nic nie działa?
Ok. To próbuje. Ale chyba najpierw badania bo po co się truc za miesiąc i pogarszac sprawę. W każdym razie dzięki za pomoc. Dam znać tutaj jak problem się rozwiąże dla potomnych. Dzięki jeszcze raz
Nic nie działa?
uhahany, zrob sobie postawy- elektrolity, crp, ob i pelna morfologie.
Watroba to alat, aspat, ggtp i billrubina.
Trzustka to amylazy i lipazy.
Nerki to kreatynina i bialko.
Ceny wahaja sie miedzy 5zl a 10zl od 1 badania.
Ciachnij sobie tez glukoze na czczo i jak masz kogos z cukrzyca to 30/60/120min po glownym posilku.
Hormony sa drogie ale to one sa tu kluczem.
Mozesz poszukac/popytac jakie sa objawy np tarczycowe lub kortyzolowe.
Czesto to problemy ze snem, skupieniem i sennoscia w ciagu dnia.
Watroba to alat, aspat, ggtp i billrubina.
Trzustka to amylazy i lipazy.
Nerki to kreatynina i bialko.
Ceny wahaja sie miedzy 5zl a 10zl od 1 badania.
Ciachnij sobie tez glukoze na czczo i jak masz kogos z cukrzyca to 30/60/120min po glownym posilku.
Hormony sa drogie ale to one sa tu kluczem.
Mozesz poszukac/popytac jakie sa objawy np tarczycowe lub kortyzolowe.
Czesto to problemy ze snem, skupieniem i sennoscia w ciagu dnia.
Nic nie działa?
Spać śpię jak dziecko natomiast sennosc w określonych godzinach popołudniowych na nachodzi. Ale do opanowania. Ogólnie czuje się dobrze ale wyniki pokażą prawdę.
Nic nie działa?
Wlasnie z wynikami to roznie bywa.
Nie zawsze pokaza prawde ale sa jakims tam wyznacznikiem tego wszystkiego.
Jak mowie, jak beda problemy pomimo pozytywnych badan pisz to Ci dam dajny zestaw, ale on dziala jal wszystko jest si
Nie zawsze pokaza prawde ale sa jakims tam wyznacznikiem tego wszystkiego.
Jak mowie, jak beda problemy pomimo pozytywnych badan pisz to Ci dam dajny zestaw, ale on dziala jal wszystko jest si
Nic nie działa?
Jeszcze tylko napisz co cpales wczesniej?
Czy latalo wszystko na przemian- 1 weekend mdma, drugi amph, trzeci bk
Czy latalo wszystko na przemian- 1 weekend mdma, drugi amph, trzeci bk
Nic nie działa?
uhahany, Zrób sobie badanie na wit. D - 70zł. Ja na koniec zimy miałem pustą stymulacje i schizy. Opaliłem się na latynosa i na 14 dni 5 wrzut 4-cmc i za każdym razem klepało, a nie małe były a raczej potężne. Bombki po 400-500mg po 3-4 razy i sniff na posiedzenie, i uwierz, że wystarczało 2-3 dni żeby się zregenerować. Wszystko dzięki temy, że bardzo dużo przebywałem na słońcu.Czyli to praktycznie niemożliwe a jednak. Jeszcze dorzucałem cynk 15mg. Wywal tę syntetyczną wit. D, koniecznie się poopalaj, dorzuć śledzie 2 razy w tygodniu. Wygląda po prostu jakbyś miał zaburzoną produkcje serotoniny.
Tak jak mówi Wizz, pamiętaj o białku - tryptofan i fenyloalanina. Ja dzień po badaniach jem 3 drugie dania obiadowe, a porcję są dla potężnego chłopa.
https://www.doz.pl/apteka/p131076-Naturell_Cynk_Organiczny__C_tabletki_do_ssania_60_szt.
Bardzo fajny cynk(konieczny do produkcji sero) z wit. C. Dobrze się po nim zasypia, aż wtapia w wyrko.
Tak jak mówi Wizz, pamiętaj o białku - tryptofan i fenyloalanina. Ja dzień po badaniach jem 3 drugie dania obiadowe, a porcję są dla potężnego chłopa.
https://www.doz.pl/apteka/p131076-Naturell_Cynk_Organiczny__C_tabletki_do_ssania_60_szt.
Bardzo fajny cynk(konieczny do produkcji sero) z wit. C. Dobrze się po nim zasypia, aż wtapia w wyrko.
- Załączniki
-
- 350x350.jpg (24.85 KiB)
Nic nie działa?
Brałem to również ale ile można 10 razy pod rząd chujnie dostać? Ostatnio Gold hq od atoma klepnela delikatnie pierwsza krecha a później nic. A opinie dobre
Wizzair rok temu epizod z mdma potem już tylko amph i od lutego przerwa do kwietnia i Bk
Wizzair rok temu epizod z mdma potem już tylko amph i od lutego przerwa do kwietnia i Bk