Nierówne źrenice
Nierówne źrenice
Po zażyciu np 3 mmc tylko jedna zrenica robi się duża, drugie oko jakby brak reakcji. Ma ktoś ten sam problem, a może wie ktoś z czego to wynika??
Nierówne źrenice
Mi źrenice się różnią zależnie od tego w jaka dziurkę przyjebe xd jeśli prawa to prawa większa ale roznica nie znaczna ale widać gołym okiem:D
W dodatku źrenice robią mi się w kształcie jakby jajka xd jak jakiemus wężowi
W dodatku źrenice robią mi się w kształcie jakby jajka xd jak jakiemus wężowi
Nierówne źrenice
Przecież to logiczne jak walicie w prawą dziure to prawe oko będzie większe jak w lewą to lewe
Pomogłem lub mój post cie rozbawił?
zostaw reputa motywuje mnie to do dalszych działań.
Kontakt ze mną dla chętnych
gg:35686862
yt:youtube.com/c/weedtv666
zostaw reputa motywuje mnie to do dalszych działań.
Kontakt ze mną dla chętnych
gg:35686862
yt:youtube.com/c/weedtv666
Nierówne źrenice
Logiczne może i tak tyle,że akurat tylko oral wchodzi w grę jeśli chodzi o 3 mmc...
Nierówne źrenice
Mi się czasem zamiast okrągłych robią takie nie wiadomo jakie. Pofalowane na krawędziach, takie jakby kleksy.
Widocznie nierówno wciągam, krzywy cug mam czy coś
Widocznie nierówno wciągam, krzywy cug mam czy coś
A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój
A po burzy spokój
Nierówne źrenice
Jak w prawą to lewe większe i na odwrót ja tak mam akurat
Wszystko Co Tu Pisze - To Moja Fantazja Science Fiction
Nierówne źrenice
A mi po wiekszoaci euforykow fajnie pulsuja
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
Nierówne źrenice
to akurat jest spowodowane ciśnieniem wewnątrzgałkowym... a jak jest wysokie to nawet oczopląs występuje
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Nierówne źrenice
weedtv sobie jaja robił. Walisz w jedną dziurę, a spływ i tak jest gardłem, które jest tylko jedno
Jeżeli jedno oko przy tym samym świetle nie reaguje tak jak drugie to masz jakąś wadę.
Gargameli, ale zwężanie i rozszerzanie źrenic to trochę inna para kaloszy niż oczopląs są istoty co potrafią oczopląs zrobić na zawołanie, natomiast źrenice to tylko światełko