Nieznany morfeusz

Ogólne dyskusje na temat research chemicals. Opisy tripów na różnych odczynnikach oraz propozycje ich mixów.
Status:
BendfellsTM
Opiowrak
Awatar użytkownika
BendfellsTM
Autor tematu
Reputacja: 195

Nieznany morfeusz

Nieprzeczytany post autor: BendfellsTM » 4 lata temu

Siemanko! Wychodzę z zapytaniem, czy ktokolwiek może chodź trochę orientuje się jaka to może być substancja. Chłopaki u nas to biorą, a jak się zapyta o substancję, to wszyscy tylko odpowiadają "kryształ/kanyk" :E Szczur doświadczalny szepnął na ucho, że jest to typowy euforyk. W jego zachowaniu ciężko było doszukiwać się jakiegoś pobudzenia, za to leżał ciągle wbity w łóżko i sprawiał wrażenie "rozpływającego się". Po podaniu 0.5g oral substancja utrzymuje działanie przez około godzinę, następna porcja wprowadza w poprzedni stan błogości jednak z nieco zmniejszoną intensywnością. Empatia, jak i chęć do rozmowy występuje, lecz kończy się jedynie na chęciach, gdyż obiekt poddany badaniom był za bardzo pochłonięty przez łóżko, i proste czynności, w które łatwo było mu się wkręcać i je kontynuować(takie jak xbox, laptop itd.). Ogólnie substancja dosyć przyjemna, głowa robi się "czysta", i problemy są gdzieś w tyle, skupienie jest koncentrowane jedynie na teraźniejszych czynnościach, i występuje swojego rodzaju "wyjebka" na wszystko. :smoke: Po skończonych testach obiekt wykazuje silną chęć na powrót do poprzedniego stanu, a z obserwacji innych osób po styczności z tą substancją przez czas dłuższy, niż jeden wieczór, występują niezłe paranoje i "zrycia". Może ktokolwiek mnie nakieruje co to może być, wraz z dobrym znajomym jesteśmy ciekawi tego, co się w tym kryje. Pozdro! :thumbup:
Załączniki
IMG_20210114_030641.jpg
IMG_20210114_030641.jpg (1.33 MiB)
IMG_20210114_030546.jpg
IMG_20210114_030546.jpg (1.39 MiB)

Status:
Koreczek
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 295

Nieznany morfeusz

Nieprzeczytany post autor: Koreczek » 4 lata temu

Z opisu działania to 4cmc
Przyglądam się kwiatom i dobrze mi z tym,dopóki trwa lato nie lękam się zim

Status:
Smith
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: -604

Nieznany morfeusz

Nieprzeczytany post autor: Smith » 4 lata temu

BendfellsTM, wygląda jak 3cmc, które jest w ofercie niektórych V. I tak pewność bedziesz mial kupując test z SINu. Ja mialem podobne odczucia zarzucając 3cmc pablo oral, ale to dawkowanie... Rozumiem, ze to kwestia osobnicza ale pol gieta na bombkę to trochę duzo przy chlorach.

Jak juz pisalem najlepiej potraktuj odczynnik testem. Jesli jednak nie masz mozliwosci, chęci, nie wiem zapasu finansowego, zeby sie tego podjąć, to walnij kreche. Jesli dzialanie bedzie wyrazne, dalej eufo, ale z większym speedem to zapewne 3cmc. Jak dzialanie bedzie takie nijakie, podobne, ale duzo słabsze od sniffa to zapewne 4cmc.

Tylko wez tak o połowę mniej nosem niz oral, chyba, ze jestes absolutnie pewien, że takie dawkowanie jest dla Ciebie właściwe.
Through sin and self destruction I stumble home, never alone