Ostatni post z poprzedniej strony:
Numer cas to jest numer produktu taka nazwa numerowa i cas to nie nazwa tego produktu tylko ten numer kolo casNovachem.cn - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: Novachem
Novachem.cn - opinie i recenzje o sklepie
A dobra ale zajebałem wtopę sprawdziłem i rację masz to te nazwy produktów mi nic nie mówią co są na stronie
Popraw sieKryzysWieku pisze: ↑1 rok temuA dobra ale zajebałem wtopę sprawdziłem i rację masz to te nazwy produktów mi nic nie mówią co są na stronie
Większość to jakieś benzo rc, canna i stimy, reszty sam nie potrafię rozszyfrowaćKryzysWieku pisze: ↑1 rok temuA dobra ale zajebałem wtopę sprawdziłem i rację masz to te nazwy produktów mi nic nie mówią co są na stronie
Co mozecie polecic z tego sklepu bo mimo ze troche towaru mi zostalo to juz szykuje sie na kolejny zakup
Tak, jak Ci nie wchodzi to spróbuj z innej przeglądarki lub innego VPN jeśli takowego używasz.
Strona działa niezmiennie. Niemniej jednak czasem warto właśnie sprawdzić pod kątem VPN.
Widać jakieś nowości w stymulantach ap-vb całkiem zacnie wygląda. 4f-m tez. 3 fdck to pewnie analog 2fdck. Wygląd kryształów spoko europejskie sorty czesto zaniecvzyszczone a tutaj czystosc widac jak po wypraniu perwollem. Pytanie tylko jak z jakoscia samych substancji czy sa aktywne i takie jak maja być.
Vendor gdzies pisal ze nowe 3fdck jest troche mocniejsze od 2fdck
trzeba bedzie to 3f przetestowac
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
hello friend,KonduktorHarry pisze: ↑1 rok temuNovachem, minimal ammount of BMK and PMK to order?
its oil or powder?
we can provide 1kg sample first,
but we only have powder available now,can you accept?
you can contact me by
Email:[email protected]
Whatsapp:+13235308477
for more details.