Obławy w Poznaniu
Obławy w Poznaniu
Nie wiem, czy post w odpowiedniej kategorii, w razie czego proszę o przesunięcie. Mam sporo znajomości w Poznaniu i kumple donoszą mi, że ostatnio coraz częściej widzi się tam patrole policji, które zatrzymują randomowo ludzi i dokonują kontroli osobistej. Ktoś wie czemu? Mają tam jakieś obławy ostatnio?
Obławy w Poznaniu
Nie wiem czy cos w tym dziwnego, zyjemy w policyjnym panstwie, a kumple lepiej zeby nie donosili haha
Obławy w Poznaniu
Pinkman, ciężko powiedzieć. W Poznaniu jest narkotykowe el dorado, ale nie tylko tam xD
To nie znaczy nic, bo wraz z końcem roku policjanci są informowani ile np ma wpłynąć kasy z mandatów na przyszły rok. Serio, to potwierdzone info. Jak im się nie zgadzaja statystyki to się zdarza rutynowa kontrola 16 latka w bluzie smoke weed everyday. Ciężko powiedzieć, wydaje mi sie, ze powod jest blachy.
To nie znaczy nic, bo wraz z końcem roku policjanci są informowani ile np ma wpłynąć kasy z mandatów na przyszły rok. Serio, to potwierdzone info. Jak im się nie zgadzaja statystyki to się zdarza rutynowa kontrola 16 latka w bluzie smoke weed everyday. Ciężko powiedzieć, wydaje mi sie, ze powod jest blachy.
Through sin and self destruction I stumble home, never alone
Obławy w Poznaniu
Można wiedzieć co masz na myśli przez ''narkotykowe el dorado''?Smith pisze: ↑3 lata temu@Pinkman, ciężko powiedzieć. W Poznaniu jest narkotykowe el dorado, ale nie tylko tam xD
Obławy w Poznaniu
W takim razie żałuję, że nie mam tam takich znajomości XD... Jak ktoś ma, to może pisać
Obławy w Poznaniu
Również nie pogardziłabym kontaktami w Poznaniu no, ale jakoś trzeba ratować się vendorami na dopku
Obławy w Poznaniu
Nie ma żadnej obławy, wzmożone kontrole są jedynie pod bardzo znanymi Poznańskimi klubami ponieważ ludzie stoją w dużych zbiorowiskach i robią syf (najczęściej erasmusy). Niestety w takim tłumie ludzi zawsze znajdzie się ktoś kto spanikuje bo ma przy sobie śmieszne ilości tematu (1/2 g) i zwraca na siebie uwagę dobrych panów policjantów. Zresztą ten kto spędził trochę czasu w Poznaniu dobrze wie jakie podejście ma policja do kryształów , nie ma powodu żeby panikować.