Czas zadbać o swoje zdrowie czyli czysta amfetamina, białko dla mocnych kości i zdrowych zębów - polecam Adam Małysz!
sprzęt:
-plastikowa butelka z zakrętką
-strzykawka
-szklanka
-filtr do kawy
-papierki do mierzenia ph
odczynniki:
-"amfetamina" 3g
-Izopropanol ok. 5ml
-kwas siarkowy ok. 1ml
-woda destylowana
-wodorotlenek sodu
-toluen 20ml
-sól kuchenna
Jedziemy z koksem (dla biedaków)!
Do małej plastikowej butelki wsypujemy nasza fetę i rozpuszczamy ją w minimalnej ilości destylowanej wody po czym porcjami dolewamy roztwór wodorotlenku sodu (30g NaOh na 100ml H2O) aż do uzyskania ph 10-12. Po dolaniu każdej porcji zakręcamy butelkę i mocno mieszamy. Gdy mamy już ph około 11 mieszanina rozdziela się na dwie warstwy. Wolna zasada amfetaminy będzie na górze, zbieramy ją za pomocą strzykawki i odlewamy do szklanki. To co zostało w butelce przemywamy dwiema 10ml porcjami toluenu (dolewamy toluen, mieszamy i strzykawką zbieramy górną warstwę do szklanki). Zawartość butelki wypierdalamy, po czym wlewamy do niej zawartość szklanki czyli amfetaminę freebase w toluenie. Mieszaninę toluenu i fuki przemywamy porcją wody 20ml, porcją wody z solą 20ml i jeszcze raz samą wodą (oczywiście destylowaną, nie deszczówką!), cały czas zachowując górną warstwę (toluen jest rzadszy od wody). Do roztworu fety i toluenu wkraplamy strzykawką roztwór kwasu siarkowego zmieszanego z izopropanolem w stosunku 1:5 intensywnie mieszając. Podczas tego zabiegu musimy sprawdzać ph, które ostatecznie powinno wynosić około siedmiu, czyli być obojętne. Jeśli ph będzie takie jak być powinno, pojawi się nam siarczam amfetaminy w postaci białego osadu nierozpuszczalnego w toluenie. Teraz pozostało nam tylko odsączyć osad na filtrze do kawy i tadam! Oczyściłeś swój futerał! Produkt można jeszcze przemyć zimnym acetonem lub rekrystalizować z IPA
Sposób ten nie gwarantuje czystości rzędu 99,99% jednak jeśli się troche szanujesz warto się pomęczyć.
Oczyszczanie ulicznej Amfetaminy
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
Sam nigdy tego nie robiłem gdyż nie mam dostępu do amfetaminy, Ale mój śmiertelnie chory kolega miał przedśmiertną wizję w trakcie snu gdzie objawił mu się stary indiański szaman wydedukował mu to doświadczenie i z 3G uzyskali całe 1,05 grama
A tak zresztą, no kto z was powie ze nigdy nie bełtał niech pierwszy rzuci kamień
A tak zresztą, no kto z was powie ze nigdy nie bełtał niech pierwszy rzuci kamień
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
Mało ekonomiczne trochę, ale gdy bym miał na tyle kasy to na pewno bym się w to pobawił ale cóż...