Opioidy - coś podobnego do kodeiny
Gdzie znajdę coś podobnego do kodeiny? W jakim sklepie? Co polecacie?
Jaki RC polecacie, efektem podobne do kodeiny? I w jakim sklepie? :>
Nie ma tu nic takiego. Masz kodeinę w aptece to po co Ci rc o takim działaniu?
Nie potrafię zdefinikować co to znaczy podobne do kodeiny
Ale jedyny warty aktualnie uwagi opio (fu-f) dostaniesz na d*pki.cl*b
Ale jedyny warty aktualnie uwagi opio (fu-f) dostaniesz na d*pki.cl*b
- Status:
Lionheart chcesz zabić potencjalnie dzieciaka xD nie polecaj fenta bo dawki nie ogarnie i umrze
korniszon69 ale chyba nie gorzej z dawkami jak z DOC'iem? xd
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Ja przepraszam bardzo, ale jak zaczynałem wiele lat temu zabawe z RC to pierwsze na co trafiłem to opio
I nie będę ukrywał że 18nachy na karku nie było XD
Ale jakoś żyje
I nie będę ukrywał że 18nachy na karku nie było XD
Ale jakoś żyje
- Status:
Nie ma takiego odczynnika
gdyby była dostawa u pewnego V to poleciłbym tylko 0-DT, metabolit Tramadolu
gdyby była dostawa u pewnego V to poleciłbym tylko 0-DT, metabolit Tramadolu
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Neo-codeine, aethyl-morphine, (7-hydroxy)mitragynine, wild-lettuce thee & extract, poppy tea, Nelumbo Alba Nucifera Nymphea , californica poppies, prickley poppies, mexican poppies
:
:
The effect of U-48800 is similar to codeine . U-48800 is 8 times stronger than morphine, be carefull when research!
Z kodeiny przechodzą na morfinę, jeżeli chcą mieć podobny 'profil działania'.
Z fentanylem i RC opio radzę uważać, bo to jest jedyna grupa po której szukający dobrej wixy się przekręcają.
Z fentanylem i RC opio radzę uważać, bo to jest jedyna grupa po której szukający dobrej wixy się przekręcają.