p******@****n*ail.*h

Opinie na temat sklepów z research chemicals oraz ich produktów.
Najbardziej aktywny temat:
Gdzie teraz na zakupy?
Status:
chujowsto
Szczur
Newbie
Reputacja: 8

p******@****n*ail.*h

Nieprzeczytany post autor: chujowsto » 5 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

mefiusz92, Więc właśnie :) albo wakacje sobie zrobił 8-) bo kto z ciupy by sobie robił przypał podwajając dokładną datę " zawinięcia " plus karteczki jeszcze z podpisem vendora :lol: ,policja czyta fora to od razu by powiązała ze sobą dwie sprawy :) Scam chyba to nie jest bo niby paki zaległe zostały wysłane ,nikt się nie pruje.Hah albo przeprowadzka za miedzę i podzieli los reszty vendorów.Zawsze to co dobre to się szybko kończy.

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss
Reputacja: 3129

p******@****n*ail.*h

Nieprzeczytany post autor: Boss » 5 lata temu

nie ma sensu gdybac trzeba czekac na info od vendora i tyle , a kiedy wroci nie wie nikt
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
mefiusz92
Blister
Newbie
Reputacja: 2

p******@****n*ail.*h

Nieprzeczytany post autor: mefiusz92 » 5 lata temu

Nadal nikt nie otrzymał odpowiedzi ?

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

p******@****n*ail.*h

jeszcze nie dostalem odp od vendora z tego co wiem na forum tez sie nie wypowiada ani vendor a ni admin tamtego forum . czas pokaze lecz czarno widze jego szybki powrot :sick:
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
mefiusz92
Blister
Newbie

p******@****n*ail.*h

Wielka szkoda by się stała, jakby nie wrócił ;((

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

p******@****n*ail.*h

mefiusz92, sluchaj mi sie wydaje ze to to jakas szopka z tym zamknieciem pysznego przeciez niby zona jego pisala na forum ze w tamtym tygodniu mial wysc na wolnosc a tu cisza nawet zona jego nie nie udziela wogole co jej szkodzi napisac jeden post jak wygloda sytuacja . wiem ze szkoda jak nie wroci ;[

Status:
mefiusz92
Blister
Newbie

p******@****n*ail.*h

Boss, Również jestem tego samego zdania. Chłopa zawinineli, a ona udziela takich informacji na forum ? Śmiech. Wydaje mi się, ze siedli na nim i stad ta obsuwa. Paka do mnie dotarła po 2 tygodniach

Status:
Pathology1920
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 27

p******@****n*ail.*h

Nieprzeczytany post autor: Pathology1920 » 5 lata temu

Ja czuje ze wroci i to z mocnym pierdolnieciem:)

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

p******@****n*ail.*h

Pathology1920, oby lecz nie udzielam sie na forum szop... za duzo tak trolli i brak porzodku . syf sie zrobil ale czekam na pysznego bo sorty dobre mial zacne ;] i te gratisy cos pieknego hehe

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 1490

p******@****n*ail.*h

Nieprzeczytany post autor: Legend » 5 lata temu

Boss, mefiusz92, a wy jeszcze dalej wierzycie w te bajki ? no please!
Wg mnie "babka" / "może ktoś z ekipy", poprostu chciał upłynnić to co zostało a przy okazji przyjąć trochę $$. I gotowe. A że bajeczka o żonie na forum zdominowanym przez facetów, lepiej się przyjmie - to bardzo dobre zagranie.
Gdybanie, dlaczego nie wrocił, nie odpisał itp to bajki. Czy wróci jako inny mailowy vendor ? cholera go wie. Jak siedzi to raczej będzie się starał nie wychylać
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
DonPizdeon
Sniffiarz
Newbie

p******@****n*ail.*h

Nieprzeczytany post autor: DonPizdeon » 5 lata temu

Jest taki tekst piosenki to już jest koniec nie Ma już nic

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

p******@****n*ail.*h

DonCorleone, ale gościowi wysłali paczkę co przelał za 10 koła ja też dostałem 5 g nepa co miał dodać do zamówienia to wysłali mi bez problemu. Także chuj wie jaka prawda tam jest

Status:
DonPizdeon
Sniffiarz
Newbie

p******@****n*ail.*h

Nieprzeczytany post autor: DonPizdeon » 5 lata temu

Ja wiem mi też wysłali paczkę ale już ich nie ma i nie vddzie5

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

p******@****n*ail.*h

DonCorleone, Dziwi mnie jedno admin tamtego forum prawie go wcale nie ma a jak byl pyszny byl codziennie na forum ? hmmm

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 1490

p******@****n*ail.*h

Nieprzeczytany post autor: Legend » 5 lata temu

Boss, ale tak jak mówię. może chcieli powysyłać co mieli + wyprzedać ile się da. Może byli porządni i nie chcieli nikogo oszukać a na końcu zamknąć to w cholere. Przecież mamy na rynku uczciwych Vendorów (pred).
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
chujowsto
Szczur
Newbie
Reputacja: 8

p******@****n*ail.*h

Nieprzeczytany post autor: chujowsto » 5 lata temu

Boss pisze:
5 lata temu
DonCorleone, Dziwi mnie jedno admin tamtego forum prawie go wcale nie ma a jak byl pyszny byl codziennie na forum ? hmmm
a mnie że zniknął w ten sam dzień co vendor i dopiero później się pojawił ;] zbieg okoliczności ?