Ostatni post z poprzedniej strony:
mefiusz92, Więc właśnie albo wakacje sobie zrobił bo kto z ciupy by sobie robił przypał podwajając dokładną datę " zawinięcia " plus karteczki jeszcze z podpisem vendora ,policja czyta fora to od razu by powiązała ze sobą dwie sprawy Scam chyba to nie jest bo niby paki zaległe zostały wysłane ,nikt się nie pruje.Hah albo przeprowadzka za miedzę i podzieli los reszty vendorów.Zawsze to co dobre to się szybko kończy.p******@****n*ail.*h
p******@****n*ail.*h
nie ma sensu gdybac trzeba czekac na info od vendora i tyle , a kiedy wroci nie wie nikt
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
p******@****n*ail.*h
jeszcze nie dostalem odp od vendora z tego co wiem na forum tez sie nie wypowiada ani vendor a ni admin tamtego forum . czas pokaze lecz czarno widze jego szybki powrot
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
p******@****n*ail.*h
mefiusz92, sluchaj mi sie wydaje ze to to jakas szopka z tym zamknieciem pysznego przeciez niby zona jego pisala na forum ze w tamtym tygodniu mial wysc na wolnosc a tu cisza nawet zona jego nie nie udziela wogole co jej szkodzi napisac jeden post jak wygloda sytuacja . wiem ze szkoda jak nie wroci ;[
p******@****n*ail.*h
Pathology1920, oby lecz nie udzielam sie na forum szop... za duzo tak trolli i brak porzodku . syf sie zrobil ale czekam na pysznego bo sorty dobre mial zacne ;] i te gratisy cos pieknego hehe
p******@****n*ail.*h
Boss, mefiusz92, a wy jeszcze dalej wierzycie w te bajki ? no please!
Wg mnie "babka" / "może ktoś z ekipy", poprostu chciał upłynnić to co zostało a przy okazji przyjąć trochę $$. I gotowe. A że bajeczka o żonie na forum zdominowanym przez facetów, lepiej się przyjmie - to bardzo dobre zagranie.
Gdybanie, dlaczego nie wrocił, nie odpisał itp to bajki. Czy wróci jako inny mailowy vendor ? cholera go wie. Jak siedzi to raczej będzie się starał nie wychylać
Wg mnie "babka" / "może ktoś z ekipy", poprostu chciał upłynnić to co zostało a przy okazji przyjąć trochę $$. I gotowe. A że bajeczka o żonie na forum zdominowanym przez facetów, lepiej się przyjmie - to bardzo dobre zagranie.
Gdybanie, dlaczego nie wrocił, nie odpisał itp to bajki. Czy wróci jako inny mailowy vendor ? cholera go wie. Jak siedzi to raczej będzie się starał nie wychylać
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
p******@****n*ail.*h
DonCorleone, ale gościowi wysłali paczkę co przelał za 10 koła ja też dostałem 5 g nepa co miał dodać do zamówienia to wysłali mi bez problemu. Także chuj wie jaka prawda tam jest
p******@****n*ail.*h
DonCorleone, Dziwi mnie jedno admin tamtego forum prawie go wcale nie ma a jak byl pyszny byl codziennie na forum ? hmmm
p******@****n*ail.*h
Boss, ale tak jak mówię. może chcieli powysyłać co mieli + wyprzedać ile się da. Może byli porządni i nie chcieli nikogo oszukać a na końcu zamknąć to w cholere. Przecież mamy na rynku uczciwych Vendorów (pred).
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
p******@****n*ail.*h
a mnie że zniknął w ten sam dzień co vendor i dopiero później się pojawił ;] zbieg okoliczności ?