Ostatni post z poprzedniej strony:
Niech żyje król już na wieki wieków auup******@****n*ail.*h
p******@****n*ail.*h
DonCorleone, czulem ze bedzie dobrze i jest ;] ptak odebrany jeden juz i wszystko oki
p******@****n*ail.*h
Ten V ma poprostu dobrze poukladane w głowie, ze potrafi tak ten binzes ogarnać, dobral sobie odpowiedni patent i niech o to dba, bo ma chłop jaja, 3cmc bardzo wporzadku ciekawy profil z poczatku mocny rush, a po chwili zalewa dopaminą po uszy, przynajmniej tak poczulem na sloncu ze wjazd byl na mocnym speedzie ale w polowie drogi bylo mi tak błogo ze sie dziwie ze do domu z golebiem dotarlem. 4cmc tu już mamy mocną chlorową chemie, po przyszuszeniu czy wstepnym oczysczeniu sniff wchodzi elegancko dorzutki tak samo ciekawe bo zazwyczaj 4 wypadaja w tym slabo, a ten temat sniffem miażdzy i nie trzeba mu wiele 200mg potrafi sklatkować srogo nasz obraz, to nie jest żadne chujowe klatkowanie jak po rozpuchach, a mocne prawilne, rozpuchy pobudzają mocno ndri i w nich nie ma wjazdu, a tutaj czuć serotoninke, ale dopamina tez gdzies sie tam kreci bo jest dość żywo i czuć tą radość, ciekawy profil tylko szkoda ze takie toksyczne. Nep dziwny jest duzo w tej substancji zostaje na stole w postaci chodzby kleju i dlatego sniff jest utrudniony, ale jak ktos sie postara to podsuszyć to sniff milo stymuluje, oral mocno zalewa dopaminą tak szczerze ciezko po tym rozlaniu juz wstac, hexen dobry bandzior, nie jest az jakis nachalny lecz dobrze panuje nad sytuacją i on się podstosuje pod twe potrzeby, za to cardio nie do wyjebania na tym sorcie, schizy doslownie nijakie, czy sniff czy oral wchodzi elegancko dorzutki dosc dlugo daja euforie. 3,4-CFP klefesrajd, tylko pierwszy sort byl tym prawdziwym, ten za to mocno użależnia syfem ktorym w nim jest, splycona euforia, otepiala i mozg zawieszony, przypomina to bardziej kurewnie mocne 4cmc ktore trwa z ladnych 7h tylko szkoda ze pierze z nas serotonine ze aż siedzi sie spietym i ograniczonym, po oczysczeniu tego sladowego szitu wraca do nas kwietniowy bombajder który twierdzi ze za wszystkim stoji stuczna serotonina, a nasza serotoninka jest tylko predkosciomierzem i dodatkiem żeby było milej, po 150mg mialem taka piekna faze ze hej kolorki i jeszcze raz kolorki, żywa euforia pobudzona, mózg pracuje jak najlepiej potrafi, czystosc fazy, brak efektu ścpania, widac ze tylko masz swoj swiat i tylko ty to rozumiesz o co w nim gra, mile haluski i fajnie mozna sie zaprzyjaznic np ze stucznym kotem ze zdjecia on zacznie ci ruszać glową i takie tam pojebki Zarzucane po dwoch clonach i troszku nie polecam stuczna sera zapierdala bez ograniczen, a normalnie to nasza ją kontroluje, mozna momentami oszalec, ale mimo wszystko prawilne cfp potrafi latwo uspokoic.
Auuuuuu lecą Świry
p******@****n*ail.*h
Nep jednak jest kozacki tylko trza go rozcierac w worze i sypac, ten osad ma byc wtarty i nic nie zakleja splyw jest super, choc smak rzygac sie chce, ale dziala mega.
Auuuuuu lecą Świry
p******@****n*ail.*h
No jak go sie nie zatrze to padaka siedzi w nosie i w zyciu bym sie nie spodziewal tego smrodu, a dzis po tym patencie jak go szurłem o matko, bełtnalbym, ale splyw jest git.
Auuuuuu lecą Świry
p******@****n*ail.*h
Ale to nie moze byc hep bo jestem na clonie i ten hex-hep mnie wypierdala, a nep typowo usypia, mrowi w nogach , brak koordynacji ruchu itd. Nie wale juz, bo to typowy brak dopy, ale on musi ruszac dope mocno.
Auuuuuu lecą Świry
p******@****n*ail.*h
Jak dla mnie moj nep jest kosior, oral siada na dlugo nawet przy 100mg, odblokowalem dope amisulprydem tylko, bo podkreslam 4 clony mialy miejsce w sobote, dlatego usypialo, bo nie mialem dopaminy.
Auuuuuu lecą Świry
p******@****n*ail.*h
jest jakas szansa na zamowienia od nowego klienta? wiem ze ma 3cmc warte uwagi