Ostatni post z poprzedniej strony:
tonielogin, nie, ma zamknięte grono klientów.p******@****n*ail.*h
p******@****n*ail.*h
Panowie, i panie - sorty kozak zamawiam od roku, i ani razu nie narzekałem. Raz miałem strucie co prawda, ale to z mojej winy jak nic w nie jadłem przez 3 dni to musiało się to skończyć bełtem \o/ jednak jak człowiek zdrowo żyje w przerwach od xpania, to już na drugi dzień jest normalnie, i można funkcjonować. Kilkukrotnie przerobiłem ponad 6g na jednym ciągu, i to kończąc jednego wora, i zaczynając drugiego wora z czymś innym - zazwyczaj w takiej kolejności (cmc/mmc - Hex - Nep), a więc tak to wygląda. I tyle jak dla mnie V 1 klasa bo i ceny ma bardzo niskie, gratisy też daje. Pozdrowionka.
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.
p******@****n*ail.*h
Od kiedy benzo w ofercie wie ktoś?
Może w pon już być, hmm
Może w pon już być, hmm
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.
p******@****n*ail.*h
ogolnie nepa nie ma na rynku to wszystko podroby jakies chujowe nie spotkalem dobrego nepa jeszcze tego co byl rok temu chociazby
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
p******@****n*ail.*h
Dostawa.
p******@****n*ail.*h
Nowa trójka biała - speedująca (spore kamienie) , fioletowa może i lekko różowa jak kto patrzy (euforyczna) też w całkiem ładnych kamieniach. Hex zółty przesuszony. Czwórka brązowa ta co wcześniej była.
Dodano po 1 minucie 41 sekundach:
ostatnie zdjecie 3mmc
Dodano po 26 sekundach:
ups dodało się odwrotnie. Jednak 1 zdjęcie to 3mmc reszta 3cmc.
Dodano po 1 minucie 41 sekundach:
ostatnie zdjecie 3mmc
Dodano po 26 sekundach:
ups dodało się odwrotnie. Jednak 1 zdjęcie to 3mmc reszta 3cmc.
- Załączniki
-
- 3c.jpg (59.66 KiB)
-
- 2c.jpg (40.82 KiB)
-
- 1c.jpg (101.22 KiB)
p******@****n*ail.*h
Benzo za około miesiąc u pana pysznego, zacieram rączki
p******@****n*ail.*h
xD
każdy kupuje gdzie chce. w końcu to Wasze pieniądze...
Janek43, ale jak chcesz poczytać to zapraszam:
https://dopek.eu/sklepy---vendorzy-z-e-mail-%21%21%21-t4591.html
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
p******@****n*ail.*h
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
p******@****n*ail.*h
Pit_Ketonowy, co badales teraz od pysz ?
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
p******@****n*ail.*h
Jak zawsze u Pysznego wysoka jakosc odczynnikow
,duzy wybor,atrakcyjne ceny a i czasem bonus wpadnie.Jak na obecne czasy ten VENDOR to jedna z najlepszych opcji jak dla mnie. Czas oczekiwania na pake wręcz expresowy. Zawsze bylem zadowolony
,duzy wybor,atrakcyjne ceny a i czasem bonus wpadnie.Jak na obecne czasy ten VENDOR to jedna z najlepszych opcji jak dla mnie. Czas oczekiwania na pake wręcz expresowy. Zawsze bylem zadowolony
p******@****n*ail.*h
Krejzol, ja tak samo, tylko raz nep i hex gowno miał
Reszta robi robotę, a jak mam się truć czekając tydzień dwa od jakiś "innych" czy w btc zjebane się bawic, to wolę się struć w dwa dni i trzeciego już działać(pdk) idzie dalej
Reszta robi robotę, a jak mam się truć czekając tydzień dwa od jakiś "innych" czy w btc zjebane się bawic, to wolę się struć w dwa dni i trzeciego już działać(pdk) idzie dalej
Wiadomość moderatora
nie porównuj proszę sklepów partnerskich z szemranymi Vendorami z @
p******@****n*ail.*h
Nie polecam hexa po tym żółtym bardzo źle się czułem. Różowe 3cmc co to wogule jest bo napewnie nie 3