Za to ja jako TERONE pozwole wypowiedzieć się na temat tego vendora, gdyż byłem z nim w stałej komitywie od początku grudnia. PRAWDA PAKI 24H, KONTAKT, OBSŁUGA - WZOROWA ale, ale..
kto mądry pcha czystego hexa z wypełniaczem 500mg do jednej kapsuły?! ktoś dostanie w gratisie no i co wtedy? Zastanawiam się jak wtedy zadziałałoby te "doświadczenie" jakbyś przypierdolił oralnie 450mg heksenu.. Niektórzy ludzie lubią jazde bez trzymanki ja przećpałem taczkę BK i wiem, że maks 250mg heksenu by mnie zabrała z tego świata, także po chuj to pakować w kapsułe jak i tak walisz to w trąbe? MACZANKA - do końca stycznia była zajebista, TOP BESTSELLER te sprawy, potem kilkukrotnie dostałem nierównomiernie nasączony podkład, dupka karała jakby przyjebał bucha z czystego prochu, cyban - solidny buch, lekkie chillujące odprężenie. Kapsułka wiśniowa to nic innego jak wypełniacz + 4CMC, co kto lubi jadłem raz i działało jak efekt placebo przyczym przeokrutnie zapychało strzelbe. 4CMC - no i tutaj zaczynają tworzyć się historie z cyklu niedowiary, jak ktoś mi powie że to jest czyste 4CMC to powiem, że nigdy takowego nie jadł. Nie wiem jak małoprawdopodobnie to zabrzmi i jak bardzo śmiesznie może do 3-4tej wrzuty działało to jak 4ka, a potem? Przypierdoliłem 300mg w klamę jak mnie pierdolło to aż palce u rąk mi wykrzywiało, momentalnie zalalałem się potem, a puls na ciśnieniomierzu pokazał wynik 190, gdyby nie paczka rolek to bym się chyba skiźdał w pory. Pomijam fakt, że potem ta "brązowa czwórka" zapierdalała głównie po noradrenalinie. 4CMC NORADRENALINA? Przyznam, że na tyle lat ćpania nigdy się z tym nie spotkałem. Dostawałem speedujące w chuj 3EMC, 3BMC, FECA, ale 4CMC speedujące tak, że trzeba się ratować klonami, które w późniejszym etapie rusza Ci tylko noradrenalinę, a z napływem jej nadmiaru powoduje to lęk, wzmożoną czujność, nerwobóle i ogólnie czutkę na wszystko. Matuli wypadł talerz przy moich drzwiach od pokoju mało co kurwa zawału nie dostałem, pomijając fakt, że nawet lekki odruch kołdry gdy siedziałem potrafił mnie przerazić. Ja nie będę tutaj nikogo namawiam, ani decydował za niego, jak się nie przejedzie to nie zobaczy. Ja osobiscie po 4miechach owocnej współpracy podziękowałem definitywnie. Vendor jako człowiek jest w porządku, ale sam nie wie co z czym jeść, a przede wszystkim odniosłem wrażenie, że nie wie co sprzedaje.
Venoom mordko gadaliśmy na czacie i też miałeś podejrzenie, a raczej byłeś pewny, że to 3CMC po głębszych testach. Pokój wam ludzie, a szczególnie waszej głowie.