Pasjona*.**
Pasjona*.**
Fakt 4 cmc gold dobre,ale na tle innych sklepów wypada kiepsko porównując jakość-cena.
Sort dobry jednak za tą cenę można znależć lepsze 4cmc.
Godne polecenia w tym sklepie na pewno jest: Etizolam tabs,4-ho-mipt,analog alfa pvp.
Szkoda że koko spoko spadło na mocy oraz zmieniło profil działania przez dodanie stymulanta co było kompletnie nie potrzebne.
Sort dobry jednak za tą cenę można znależć lepsze 4cmc.
Godne polecenia w tym sklepie na pewno jest: Etizolam tabs,4-ho-mipt,analog alfa pvp.
Szkoda że koko spoko spadło na mocy oraz zmieniło profil działania przez dodanie stymulanta co było kompletnie nie potrzebne.
Pasjona*.**
Testowany hex i mexedrone, hexen fajny nie najmocniejszy ale bardzo przyjemny. Drugi srodek nieaktywny raczej ,wiec pewnie sie nie pojawi na sklepie. Mega + za wysylke,nie wiem czy da sie szybciej
Pasjona*.**
Ten sklep trzyma w niepewności już jakiś czas, nową cudowną dostawą, mam nadzieję że to nie jest kit.
Fajny pomysł tego czatu na stronie sklepu.
Co do produktów to nie mogę doczekać się od tego vendora:
-4-HO-MIPT
-1P-LSD
-2'-Oxo-PCM (dysoo)
Brakuje u nich Kannabinoidów wincyj.
Fajny pomysł tego czatu na stronie sklepu.
Co do produktów to nie mogę doczekać się od tego vendora:
-4-HO-MIPT
-1P-LSD
-2'-Oxo-PCM (dysoo)
Brakuje u nich Kannabinoidów wincyj.
Pasjona*.**
Śmiało mogę polecić.
Eti sprawdzone
4cmc gold to jak r83 dorotki
Kontakt super.
I ciekawe smakołyki, które niebawem się powinny pojawić
Polecam Tabaluga pvvp.
Flubromazepam 8mg dostępny !!!!
Eti sprawdzone
4cmc gold to jak r83 dorotki
Kontakt super.
I ciekawe smakołyki, które niebawem się powinny pojawić
Polecam Tabaluga pvvp.
Flubromazepam 8mg dostępny !!!!
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Jeśli mój post pomógł Ci w jakiś sposób daj plusik Nic Cię on nie kosztuje
Pasjona*.**
Witam,
Panowie oczywiście dostawa będzie zgodnie z obietnica na pokład wraca 4-ho-mipt, molly strong, 2-'oxo dodatkowo planujemy wprowadzić kilka innych pillsów!
Pozdrawiam!
Panowie oczywiście dostawa będzie zgodnie z obietnica na pokład wraca 4-ho-mipt, molly strong, 2-'oxo dodatkowo planujemy wprowadzić kilka innych pillsów!
Pozdrawiam!
Pasjona*.**
Oczywiście jeszcze Czarodziej
W nowej wersji
Maczanka na opio dla tych co nie wiedzą.
No to już wiedzą
W nowej wersji
Maczanka na opio dla tych co nie wiedzą.
No to już wiedzą
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Jeśli mój post pomógł Ci w jakiś sposób daj plusik Nic Cię on nie kosztuje
Pasjona*.**
W końcu tak długo oczekiwane smakołyki.
Dodano 28 lut 2017, o 13:36
Kontakt Super.
Paczkomaty to super opcja, szybko i bez przypału, chyba mnie to bardzo przekonało.
4-cmc Gold na poziomie.
Wygląd żółtawy co mnie zaniepokoiło trochę wilgotny, bardziej ROA orall niż sniff ale jak kto woli.
Jest miło, euforia na dobrym poziomie.
Co do Flubromazepam 8mg zielona tabletka, dobra benzodiazepina, odsyłam do wątku:
Flubromazepam https://dopek.eu/flubromazepam-t417.html
Etizolam jeden z lepszych jakie testowałem, chyba większa dawka tam niż 2mg, w każdym bądź razie bardzo zadowolony. 10/10
Polecam
Dodano 28 lut 2017, o 13:36
Kontakt Super.
Paczkomaty to super opcja, szybko i bez przypału, chyba mnie to bardzo przekonało.
4-cmc Gold na poziomie.
Wygląd żółtawy co mnie zaniepokoiło trochę wilgotny, bardziej ROA orall niż sniff ale jak kto woli.
Jest miło, euforia na dobrym poziomie.
Co do Flubromazepam 8mg zielona tabletka, dobra benzodiazepina, odsyłam do wątku:
Flubromazepam https://dopek.eu/flubromazepam-t417.html
Etizolam jeden z lepszych jakie testowałem, chyba większa dawka tam niż 2mg, w każdym bądź razie bardzo zadowolony. 10/10
Polecam
Pasjona*.**
Bardzo dobry miażdżyczerep. 10/10 Profesjonalny sklep.
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.
Pasjona*.**
Generalnie mało popalam jednak Czarodzieja polubilem,trzy buszki i ululany na maxa.Do tego brak swedzenia jak to mialo miejsce u innego vendora.Dla mnie bajka,10/10 polecam!
- Załączniki
-
- czarodziej.jpg (341.54 KiB)
Pasjona*.**
U pasjo spoko te nawet to 4-cmc gold, choc uważam że nieco przereklamowane. Pierwsze partie były lekko wilgotne, teraz jest dosuszona przez to też dużo pudru niestety. Ale sklep jak najbardziej na +
Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.
Pasjona*.**
trochę przereklamowany, może tylko mi się tak wydaję, aczkolwiek ostatnio coś się popsuło u nich.
Bizona nie atakuj, bo to spokojny dzieciak, jak się dopiero wkuuuurzy to będziesz miał coś z twarzą nie tak.
Pasjona*.**
Czwórki kapryśne są fakt, raz wcale mnie jebło, a raz znakomicie. Ale 4 ho mipt to jest coś. 40mg wystrzeliło mnie na orbitę okołoziemską.