Ten post ma wysoką reputację.
Wizzair pisze: ↑5 lata temu
User boss chyba dobił do tego momentu.
O nim właśnie myślałem pisząc tamtego posta. Szkoda, że mimo umowy się nie ogarnął, tylko dalej robi swoje.
Wizzair pisze: ↑5 lata temu
Boss, ale przeciez kilka osob (w tym ja) w temacie o mdpt czy gdzie indziej pdosilo Cie o mniwj spamu.
Nie reagujesz wiec co mamy robic.
To nie kablowanie a raczej próba uspokojenia Cie. Uwagi uzytkownikow nic nie daja wiec moze uwaga admina pomoze...
Dokładnie tak, to jest już żałosne, codziennie mam z 10 pw - każdy na każdego donosi, boss spamuje gdzie się da, temu człowiekowi nie idzie nic przetłumaczyć. Już chyba z 5x rezygnował z konkursu.
Boss pisze: ↑5 lata temu
sluchaj widze ze dzis z mysleniem zle
Można mu wiele zarzucić, ale na pewno nie kłopoty z myśleniem. Polecam zacząć od siebie i dopiero oceniać innych.
jesli ktos wyzywa mnie od oszustow to mam byc cicho ?
Nie, lepiej wysyłać groźby, wyzwiska, minusować masowo posty - na pewno dla Ciebie się to świetnie skończy.
boli cie ze idzie mi dobrze i coraz lepiej
Kto Cię wprowadził w tak diametralny błąd? Robisz TO SAMO, a nawet jeszcze gorzej. Od naszych ostatnich ustaleń nie zmieniło się NIC!
poprostu wiem ze chcesz mojej porazki na forum
Wszyscy chcą Twojej porażki, cały świat jest przeciwko Tobie, Ty jesteś bez winy. Męczennik Boży normalnie. Kanonizacja to jest tylko kwestia czasu.
Wizzair, cytuje chuj kładę na Twoje irracjonalne opisy bo są gówno warte. Przez Twoje wyssane z palca recenzje mozesz komuś krzywdę zrobić.
A może ja Cię zacytuje? Te Twoje groźby z czatu, pw i wyzwiska?
Podsumowując całą sprawę - mimo naszych ustaleń w dalszym ciągu się nie ogarnąłeś
Boss. Dalej spamujesz na forum, dalej spamujesz mi PW. Robiąc taki spam, chcesz się wybielić i mi pisać co mam liczyć do konkursu, a czego nie? Wydaje CI się, że będziesz pisał co Ci ślina na język przyniesie, a potem jak inni Cię za to zlinczują napiszesz mi abym tego nie liczył i jest po problemie?
Idąc tą drogą - róbmy wszyscy śmietnik z forum, a potem niech admin liczy tylko dobre posty, które się przyjęły, a potem niech jeszcze rozdaje za to nagrody.
Za spam, który robisz wg zasad konkursu są ujemne punkty lub/i dyskwalifikacja. I nie mówię tu o Twojej słynnej recenzji - fejkowej czy nie, nie mi oceniać - tylko o całokształcie.
Prosiłeś mnie abym nie liczył tamtej recenzji - może i bym się zgodził. Natomiast co z pozostałymi postami napisanymi w tamtym temacie?
Cytuję:
Gargameli, zglosilem zeby recki nie byly liczone do konkursu ;]
Gargameli, dobrze ze to twoje zdanie tylko pozdro
DragonJe DMT, juz wystarczy tego spamu takie uwagi zostaw dla siebie ;]
NIE NAMAWIAM DO SPOZYWANIA RC ;]
Czy temat o produkcie w danym dziale partnerskim to jest chat żebyś pisał tam takie posty? Czy wydaje Ci się, że podlizując się i robiąc z siebie ofiarę ktoś to pominie? Skoro prosisz mnie o niewliczanie tej recenzji to w takim razie co z pozostałymi postami tego typu? Po -10 punktów czy za mało?
I zaznaczam, że jest to jeden losowy temat, a coś mi się wydaje, że jak poszukam to znajdę tego dużo więcej.
Do tego Twoje groźby i wyzwiska przez pw, chat i jeszcze codziennie donosy.
Czekam do końca tygodnia od Ciebie na listę postów tego typu jak wyżej zacytowałem. Listę postów do usunięcia. Jeżeli taka lista się nie pojawi, każdy taki post zostanie wliczony w konkurs, ale punktami ujemnymi. Do tego jeżeli nie przestaniesz bez powodu minusować postów innych, spamować mi pw, chatu i forum to dostaniesz ograniczenia na konto i nie będziesz korzystał z tych funkcji, z których korzystaniem masz problemy.
Jest to już moje trzecie ostrzeżenie, czwartym będą wyżej wymienione ograniczenia.
Twoja przyszłość na forum i udział w konkursie wisi na włosku, albo weźmiesz sobie to do serca i się zmienisz, albo się pogniewamy.