Ostatni post z poprzedniej strony:
Właśnie podpinam się do pytania bo paczkomat mam daleko w chuj zadupie straszne, a jeśli podam swój to co się stanie nie przyjdzie?Pierwszy raz zamówienie - instrukcja
Pierwszy raz zamówienie - instrukcja
hyperioncock, jeśli myślę o tych samych "żółtych" to wystarczy mail bez nr tel Frog30, Pickup point
Kolorowe kredki w pudełeczku noszę;
Kiedy je poproszę, namalują wszystko to, co chcę!
Alkopoligamia, ok, tylko vendorowi trzeba w zamówieniu podać jakiś numer telefonu. To co , sugerujesz podać lewy numer czy nie podawać wogóle .
hyperioncock, zostawić puste pole.
Kolorowe kredki w pudełeczku noszę;
Najlepiej zamówić na punkt pick up. Wszystko zalezy od tego jakim przewoźnikiem V wysyła gołębia.
Co do drugiego pytania to nie
Co do pierwszego to zakup karty zarejestrowanej nie na swoje dane to koszt góra 50zl , jest mnóstwo ogłoszeń w sieci wystarczy dobrze poszukać
Frog30, Pacio, panowie robocie to tak. Na wcześniej ( zarejestrowany nr ) w dniu odbioru przesyłki dostajecie sms'a że kurier będzie dzisiajszego dnia. Wy Vendorow podsliscir ( adres ) może być i wasza np klatka czy kamienica ale np z nr domu którego w ogóle nie ma, no i wiadomo że zmienione dane osobowe podaliscie. Dzwonicie do niego tego dnia co dostaliście SMS od kuriera i prosicie np by zadzwonił jak będzie już blisko ( pytaacie o orientacyjna godzinę ) tego dnia najlepiej od samego rana obserwować ulice czy kurier nie nadciąga. Dajcie plusa jak pomogłem. Elo
Korzysta ktoś z kanga exchange? Jestem nowy i chce bezpiecznie zamówić. Szukam kantoru i portfela bez podawania danych. Czy słyszał ktoś o możliwości przelania pieniędzy np z poczty na kantor typu kanga exchange. Lub z kantoru stacjonarnego (zwykłego) na kantor bitboin.
Moje sorki tracer już wiem o co chodzi no tak że ten myślę że okeyTracer pisze: ↑2 lata temuFrog30, Pacio, panowie robocie to tak. Na wcześniej ( zarejestrowany nr ) w dniu odbioru przesyłki dostajecie sms'a że kurier będzie dzisiajszego dnia. Wy Vendorow podsliscir ( adres ) może być i wasza np klatka czy kamienica ale np z nr domu którego w ogóle nie ma, no i wiadomo że zmienione dane osobowe podaliscie. Dzwonicie do niego tego dnia co dostaliście SMS od kuriera i prosicie np by zadzwonił jak będzie już blisko ( pytaacie o orientacyjna godzinę ) tego dnia najlepiej od samego rana obserwować ulice czy kurier nie nadciąga. Dajcie plusa jak pomogłem. Elo
Add, Jeśli masz już konto w Kanga Exchange to masz też założony portfel. W zakładce Market wchodzisz w rynek BTC/PLN, potem u góry z prawej strony kupujesz PLN przelewem z banku albo z poczty. Jak już pieniądze wpłyną to na tej samej stronie rynku kupujesz btc, które następnie leci do portfela. Robisz wypłatę krypto z tego portfela na podany przez siebie adres najlepiej portfela własnego (polecam Electrum) przy opłacie ok. 100 zł. Następnie robisz co ci się podoba.
nie pomogles. Nie napisales co zrobic jak kurier ma wyjebane i nie odbiera. W ogole Twoj sposob zalatwienia bezproblemowo sprawy, nie pokrywa zwiazanych z nim ryzyk. Masz prawo ale chujowo sie z tym dzielic i szkodzic innymTracer pisze: ↑2 lata temuFrog30, Pacio, panowie robocie to tak. Na wcześniej ( zarejestrowany nr ) w dniu odbioru przesyłki dostajecie sms'a że kurier będzie dzisiajszego dnia. Wy Vendorow podsliscir ( adres ) może być i wasza np klatka czy kamienica ale np z nr domu którego w ogóle nie ma, no i wiadomo że zmienione dane osobowe podaliscie. Dzwonicie do niego tego dnia co dostaliście SMS od kuriera i prosicie np by zadzwonił jak będzie już blisko ( pytaacie o orientacyjna godzinę ) tego dnia najlepiej od samego rana obserwować ulice czy kurier nie nadciąga. Dajcie plusa jak pomogłem. Elo
Hehehe jak ja zamawiałem po 8-10 paczek w miesiącu (a czasem i 12) to miałem numery do wszystkich kurierów od DPD przez DHL aż po Pocztex. Miałem kartkę z rozpiska który kurier kiedy i gdzie jest.
Ba, po 2-3 latach miałem nawet rozpiskę gdzie mają swoje oddziały z których w razie czego będę mógł pakunek odebrać.
Serio. To też są ludzie. Pracują, żeby zarabiać a większość z nich zarabia jak dostarczy paczkę.
Jego sposób jest naprawdę całkiem dobry tylko działa na kurierów którzy odbierają / dzwonią.
U szczerze mówiąc przez prawie 6 lat swoich przygod z RC kurierów którzy nie kontaktowali się ze mną to było może 2-3.
No ale to też szło ogarnąć