Pills DHL
Pills DHL
Krakus13 No to nieźle, 300 mg.
Uważaj bo jedna pigułka wystarczy żeby osoba o słabej głowie skończyła no oiomie(a przy odrobinie pecha w piachu nawet).
Jeśli jeszcze nie znasz swojej tolerancji, podziel tą tabletkę na 6 w miarę równych części i spróbuj jednej części zanim wgl pomyślisz o połknięciu całej tabletki.
Uważaj bo jedna pigułka wystarczy żeby osoba o słabej głowie skończyła no oiomie(a przy odrobinie pecha w piachu nawet).
Jeśli jeszcze nie znasz swojej tolerancji, podziel tą tabletkę na 6 w miarę równych części i spróbuj jednej części zanim wgl pomyślisz o połknięciu całej tabletki.
Pills DHL
NieZwyczajnie, nie wiem ale te chyba podrobione, zjadłem pół 4/10 dorzuciłem drugie pół prawie nic, dorzuciłem drugą trochę pobujało i wbiło w poduche po półtorej godziny poszedłem spać, za to rano mega przejebane wstać i wogóle utrzymać równowagę.
Pills DHL
Krakus13 Sam fakt że dałeś radę zasnąć to nie jest wielki cud, bo dobre nie doprawiane MDMA nie wywołuje z tym dużego problemu... Ale jednak jeśli 300 mg cię nie powykręcało... To albo masz kosmiczną tolerkę i to moment w którym powinieneś pomyśleć o przerwie... Albo były podrobione...
Jak często bierzesz MDMA/MDA/ketony?
Jak często bierzesz MDMA/MDA/ketony?
Pills DHL
NieZwyczajnie,śniło mi sie jakoś 3 Msc temu że miałem 5g mdm@, przez 4 dni waliłem linie jak szpileczki, na początku było mega na 3 4 dzień już po 0. 3 0. 4 na strzał i tyle bo w końcu przestało działać, przez kolejny tydzień byłem tak wypłukany z emocji, empatii, chęci do czegokolwiek, i ciągła pustka.
Z czasem było coraz lepiej.
Jakos po 3 Msc był test DHL, być może jeszcze nie zregenerował się organizm. W międzyczasie sporadycznie krajówka i cmcki.
Czy są witaminy które szczególnie warto brać aby regenerowac organizm.
Wiem o 5htp ale jak go dostać i podawać?
Z czasem było coraz lepiej.
Jakos po 3 Msc był test DHL, być może jeszcze nie zregenerował się organizm. W międzyczasie sporadycznie krajówka i cmcki.
Czy są witaminy które szczególnie warto brać aby regenerowac organizm.
Wiem o 5htp ale jak go dostać i podawać?
Pills DHL
Krakus13, niektorzy maja stala tolerancje ma MDMA od naduzywania, i juz potem nigdy nie dziala na nich w 100%, ale sadze ze tobie raczej tak sie nie stalo, takze odpoczywaj dalej i sprobuj za jakis czas.
100-200mg dziennie, na noc.
Dobrze do tego dorzucic l-tyrozyne, aby nie spadla ci zbytnio dopamina.
W internetach. Nie wiem jak to z dostepnoscia w kraju w ktorym mieszkasz, ale mozliwe ze jest w sklepach z suplementami.
100-200mg dziennie, na noc.
Dobrze do tego dorzucic l-tyrozyne, aby nie spadla ci zbytnio dopamina.
chory na DRD4 polymorphism
4cmc to szrot, lepiej 6-apb wrzucaj
4-ho-met team
4cmc to szrot, lepiej 6-apb wrzucaj

4-ho-met team