Ostatni post z poprzedniej strony:
Wczoraj mi Katy, odpisała "kwiatuszku, już się skończyły".Pixa Niebieski Punisher
Pixa Niebieski Punisher
U Katy, byly na 3mmc.
Po klubach w cebulandzie lataja na emce ok 200mg, czasem emka 150-160mg + feta ok 100mg.
Takie info mialem od ziomka co wrzucal na labo, gdzie zaplacil za analize pix.
Po klubach w cebulandzie lataja na emce ok 200mg, czasem emka 150-160mg + feta ok 100mg.
Takie info mialem od ziomka co wrzucal na labo, gdzie zaplacil za analize pix.
Najlepsze kurczaki w Los Pollos Hermanos.
Pixa Niebieski Punisher
Ludzie rozejrzyjcie sie troche kolo siebie bo tylu pigul co teraz jest w miastach, miejscowoscia to od chuja o troche.
Gadam z ziomiek z nad morza sam zahacza o to i mowi, ze zjebiscie, gadam, z goralem, czy z nad polskich jezior to zwykli detaliscie to samo mowia.
Wiem, ze spolecznstwo szczegolnie mlode wchdzace z doroslosc ma problemy spoleczne, boi sie kontaktu z innymi ludzmi, ale jak czlowiek sie przelamie w zalatwianu dragow to sie przelamie z innymi rzeczmi, bo przez zalatwianie tylko przez neta staje sie zakladnikiem tego srodka komunikacji.
Jak przez neta nie mam, to jade do jednego Sebixa jak nie ma on to mowi, zebym wpadl do Grubego, wpadam do niego to mowi, ze ma dobre ale Lysy ma lepsze, tak to wyglada w realu droga mlodziezy. !
Gadam z ziomiek z nad morza sam zahacza o to i mowi, ze zjebiscie, gadam, z goralem, czy z nad polskich jezior to zwykli detaliscie to samo mowia.
Wiem, ze spolecznstwo szczegolnie mlode wchdzace z doroslosc ma problemy spoleczne, boi sie kontaktu z innymi ludzmi, ale jak czlowiek sie przelamie w zalatwianu dragow to sie przelamie z innymi rzeczmi, bo przez zalatwianie tylko przez neta staje sie zakladnikiem tego srodka komunikacji.
Jak przez neta nie mam, to jade do jednego Sebixa jak nie ma on to mowi, zebym wpadl do Grubego, wpadam do niego to mowi, ze ma dobre ale Lysy ma lepsze, tak to wyglada w realu droga mlodziezy. !
Najlepsze kurczaki w Los Pollos Hermanos.
Pixa Niebieski Punisher
Ja wolę zamawiać przez neta, odkąd mam taką możliwość. Tak się już przyzwyczaiłem.
Pixa Niebieski Punisher
I já doufám, že se brzy vrátí, protože tato pilulka byla nejsilnější a udělala na mě obrovský dojem. Těším se na její návrat.