Ostatni post z poprzedniej strony:
MajkBook, Ja skruszyłem i wciągnąłem tę piksę. Było tam ok 10mg 2cb jak podawało ecs.data. W tej formie piękna synestezja i wspaniała psychodela (miksowałem z eticyklidynonem i później szałwią wieszczą z mj). Znajoma jadła wersję pink i mówiła, że bardzo jej pasowała; ale bez szczegółów, poza tym że chce więcej.Pixy 2-cb
Pixy 2-cb
Jesli chodzi o piksy 2-cb-fly to kiedys pewien V wyslal mi sample do testu... nie aktywne pomimo prob walenia nosem i oral... iv sie nie odważyłem bo chuj wie jakie wypełniacze w tym siedzą
A wiec to loteria. Albo sie trafi takie które wygna jak fenylki czyli będzie bardzo miło albo się trafi gówno które w ogole nie jest aktywne - dlatego tego nie zamawiam ani żadnych pixow... wolę kartony i proch - przynajmniej mniej więcej wiem co w tym siedzi i łatwiej zapodać IV...
A wiec to loteria. Albo sie trafi takie które wygna jak fenylki czyli będzie bardzo miło albo się trafi gówno które w ogole nie jest aktywne - dlatego tego nie zamawiam ani żadnych pixow... wolę kartony i proch - przynajmniej mniej więcej wiem co w tym siedzi i łatwiej zapodać IV...
Pixy 2-cb
Siema, dorwalem ostatnio piguly podobno 2CB. Nie mam zamiaru sprawdzac czy to faktycznie to dopoki sam nie zarzuce, ale zalozmy, ze to jest faktycznie 2CB. Jak sie przygotowac do pierwszego razu, wrzucic pol czy calosc, jesc przed czy nie, czy na koniec moge wrzucic Klona? I jak z bodyload, czy faktycznie jest to bolesne i czy da sie to jakos zredukowac?
Pixy 2-cb
Rextee, jak nie wiesz co tam siedzi naprawde, ani ile 2cb tam jest faktycznie (o ile jest) to musowo max polowka na poczatek. Dobrze nie jesc min 2h przed wrzutka. Co do klona to mozesz miec w odwodzie ale nie powinno byc zadnej koniecznosci wrzucac.
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam
Pixy 2-cb
beeniepatu, Juz jestem po testach zanim odczytalem i wrzucilem cala i byla petarda naprawdr spodobala mi sie faza po tym tylko dlugo wchodzila mega w pewnym momencie mialem wrazenie, ze trefna, ale potem sie rozkrecilo. Jutro wrzuce sobie kolejna i dzieki za pomoc pozdrawiam.
- Status:
Pixy 2-cb
Rextee, psychodeliki wywołują około 10 dniową tolerancję, zakłada się nawet iż 14-dniowy odstęp jest najlepszy. Jeśli jeszcze nie zjadłeś drugiej to poczekaj XD efekt napewno będzie mocniejszy, a nie doprowadzisz do przesycenia receptora. Możesz wysłać zdjęcie krążków i wagę?
edit.
Fenyle długo wchodzą oralnie. Dwie godziny to średnia czasem także pewnie to właśnie 2cb. Sprawdzałeś na drugsdata.org może?
edit.
Fenyle długo wchodzą oralnie. Dwie godziny to średnia czasem także pewnie to właśnie 2cb. Sprawdzałeś na drugsdata.org może?
Pixy 2-cb
vislaus, szkoda, ze nie przeczytalem zeby odpuscic dwa dni pozniej wrzucilem sobie u kolezanki i po prostu nic troche bylem zawiedziony. Postanowilem, ze nie bede zarzucal kolejnej tylko ja skrusze i wciagne w zasadzie faza byla spoko, ale trwalo krotko i trzeba bylo dorzucac. Rozumiem juz dlaczego niektore tematy sie je a nie sniffuje. Przynajmniej teraz doswiadczylem tego, ze nigdy nie bede sniffowal 2CB to nie to samo jak za pierwszym razem. Pozdrawiam