Płytki oddech po 4cmc
Płytki oddech po 4cmc
Witam jestem po 3 dniowym ciagu klefa (skonczylem przed poludniem) Od tego czasu mam bardzo płytki oddech, ciezko mi sie oddycha oraz co chwile musze brac duze wdechy. Przez te 3 dni spalem moze z 2-3 godz.
Pomoze ktos? Jak ustabilizować ten oddech czy cos. Najchętniej poszedlbym spac ale z tym sie nie da
Pomoze ktos? Jak ustabilizować ten oddech czy cos. Najchętniej poszedlbym spac ale z tym sie nie da
Płytki oddech po 4cmc
Kurde troche mi Cie szkoda, a troche sam na to zasluzyles
Polecalbym odpoczac i sie przespac jak w koncu dasz rade, nic nie przebije snu.
Moze melise wypic, lub jakies ziola uspokajajace, albo troche alko zeby sie uspic.
Ewentualnie benzo zaladowac, ale to w ostatecznosci i mala dawke, bo nie nie wiem jak na Ciebie podziala w takim stanie.
Na przyszlosc naucz sie na bledach i nie wal takich ciagow, bo moze sie skonczyc o wiele gorzej.
Trzymam kciuki i dawaj znac.
Polecalbym odpoczac i sie przespac jak w koncu dasz rade, nic nie przebije snu.
Moze melise wypic, lub jakies ziola uspokajajace, albo troche alko zeby sie uspic.
Ewentualnie benzo zaladowac, ale to w ostatecznosci i mala dawke, bo nie nie wiem jak na Ciebie podziala w takim stanie.
Na przyszlosc naucz sie na bledach i nie wal takich ciagow, bo moze sie skonczyc o wiele gorzej.
Trzymam kciuki i dawaj znac.
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
Płytki oddech po 4cmc
musisz przestac z rc bo sobie bidy narobisz zrob badania czy jestes zdrowy zrob sobie przerwe z rc i bierz witaminy i zdrowo jedz zycze zdrowia kolego
Dodano po 7 minutach 4 sekundach:
adkv68, wez magnez potas glog tabletki wypij melise i pojdz do lekarza jak nie przejdzie .
Dodano po 7 minutach 4 sekundach:
adkv68, wez magnez potas glog tabletki wypij melise i pojdz do lekarza jak nie przejdzie .
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Płytki oddech po 4cmc
fajek nie pale.
Moze ten plytki oddech spowodowany byc przedawkowaniem i zbyt dużą iloscia tego syfu?
Moze ten plytki oddech spowodowany byc przedawkowaniem i zbyt dużą iloscia tego syfu?
Płytki oddech po 4cmc
adkv68, tak moze na pluca siadlo ? jak nie przejdzie idz do lekarza kub poczytaj na internecie moze jakies info znajdziesz o tym
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Płytki oddech po 4cmc
Do lekarza musowo. Coś nie tak z układem krążenia i oddechowym. Gorzej jak organizm będzie zmęczony.. wtedy płytki oddech może przejść w coś innego.
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
Płytki oddech po 4cmc
Przecież wystarczy nic nie brać przez 3 dni, spać 3 godziny i mało jeść a efekt będzie taki sam Możesz mieć niski poziom czerwonych krwinek czyli anemie i wywalone elektrolity. Żadne tak magnezy, szczególnie tylko z wodą bo jeszcze sobie pogorszysz. Trzeba zjeść obfity obiad, zupę i drugie danie, popić słodkim albo browarem i do spania.
Płytki oddech po 4cmc
GrzybeQ, dobrze mowisz sen i witaminy to podstawa ja wystarczy jedna noc nie spie i jestem cieniem czlowieka boli glowa brak sil kardio .. sen witaminy i zdrowo zjesc dobrze mowie ?
Płytki oddech po 4cmc
a witaminy kiedy brales ostatnio i jakie ? rc strasznie wypierdala z witamin magnez potas .. trzeba pamietac o witaminach dobrych bo bez tego lipa bedzie
Płytki oddech po 4cmc
Polecam zrobić parę dni przerwy, porządnie się wyspać, najeść. A Jeśli nie ustąpi skontaktować się z lekarzem
- Status:
Płytki oddech po 4cmc
Boss, ja przez pewien czas nie lykam żadnych witamin i żadnych zwał nie mam. Kwestia odżywiania się i nie robienia ciągów 2 razy w tygodniu xd