Po jakim czasie 3-cmc wychodzi na testach krwi
Cześć! Mam pytanie ile wcześniej mogę wziąć 3-cmc aby nie wyszedł na testach krwi czy moczu?
iandi, kluczowa jest tez ilosc tego 3cmc (jak kazdego RC). jesli polecisz bez opamietania (do konca wora) to czas oczyszczenia organizmu bedzie dluzszy. zalecam cpac dopiero po testach. bedzie lepiej smakowalo i stresu mniej
Z krwią jest ten problem, że 3-CMC (jak większość katynonów) znika z niej bardzo szybko zazwyczaj po 12–24 godzinach jest już niemal niewykrywalne, bo organizm błyskawicznie metabolizuje te związki. Jednak w moczu to już inna bajka, tam metabolity mogą siedzieć spokojnie przez 2 do 4 dni, zależnie od tego, jak dużo przyjąłeś i jak sprawnie działają Twoje nerki.
i tylko raz? pytam, bo tak sie czesto mowi a pozniej "jeszcze troszke, bo slabo czuje" i "odrobinke wiecej bo tak fajnie jest"
Myślę że po 3 dniach nie powinna być taka dawka w moczu. Pijcie dużo wody z sokiem z cytryny na oczyszczenie organizmu
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
To zależy od wielu czynników, takich jak szybkość Twojego metabolizmu, nawodnienie czy dawka, ale przyjmuje się, że w moczu 3-CMC można wykryć zazwyczaj do 2–4 dni. We krwi ten czas jest znacznie krótszy
Z własnego doświadczenia mogę dodać, że u mnie po około 3 dniach we krwi nie było już nic wykrywalnego, przy jednorazowym użyciu i bez dokładania dawek.
Standardowe panele często nie są celowane w 3-CMC, więc wykrywalność zależy od tego, czy laboratorium robi analizę ukierunkowaną, czy tylko screening. Przy badaniach celowanych liczy się już nie tylko czas i dawka, ale też powtarzalność użycia kilka małych dawek rozciągniętych w czasie potrafi zostawić ślad dłużej niż jedna „konkretna”.
Z doświadczenia wiem, że około 2-3 dni ale ja dla pewności wolę z tydzień odczekać, może niepotrzebnie
Pijcie z rana sok z cytryny z wodą wymieszać i pić tak dwa razy dziennie z rana przed posiłkiem i wieczorem. To pozwoli szybciej usunąć toksyny nerkom przez moczopędność
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Ja tak codziennie pije wodę z sokiem z cytryny i do tego trochę octu jabłkowego. W smaku go nie cierpię ale wspomaga trawienie wspiera detoksykację organizmu
Woda z cytryną i octem jabłkowym to świetny nawyk dla metabolizmu, ale warto wiedzieć, że na tempo usuwania metabolitów 3-CMC z krwi wpływa głównie nawodnienie i sprawność enzymów wątrobowych, a nie samo zakwaszenie żołądka.jarzebinka pisze: ↑8 mies. temuJa tak codziennie pije wodę z sokiem z cytryny i do tego trochę octu jabłkowego. W smaku go nie cierpię ale wspomaga trawienie wspiera detoksykację organizmu![]()
Wlasnie bardzo rozsadnie wtedy masz juz 100% pewnosci