Ostatni post z poprzedniej strony:
Czy jakiś nowy mail jest czy coś? Od miesiąca próbuję się skontaktować i nic nie wychodzi, podrzuci ktoś na wiadomości adresik? Strona niestety nie działa więc tam sprawdzić nie mogęPogaduchy Predator-rc - ONE AND ONLY
Profil sklepu: predatorRC
Pogaduchy Predator-rc - ONE AND ONLY
predatorRC, w razie co, zgłaszam się na testera, tolerancja żadna,bo nigdy z opio nie miałem do czynienia... Jeśli bym to przeżył nienodjebawszy to coś podobnego do recki mogę napisać xD chociaż nie wątpię,że znajdzie się wielu bardziej godnych chociażby ze względu na wiedzę/doświadczenie
"Uwielbiam zapach płonących czarownic o poranku."
- Status:
- Legendarny kosiarz ścieżek
- Autor tematu
- Reputacja: 2034
może będzie
dawaj na maila [email protected]
UP12 16 19 4 pisze: ↑4 lata temuCzy jakiś nowy mail jest czy coś? Od miesiąca próbuję się skontaktować i nic nie wychodzi, podrzuci ktoś na wiadomości adresik? Strona niestety nie działa więc tam sprawdzić nie mogę
ONE AND ONLY
When shipping our Rocet,mate....
Rat is hungry...
Rat is hungry...
Cash Money Brothers
CMB
CMB
Robił ktoś ostatnio zamówienie, czy tylko ja mam problem z kwotowaniem BTC ?
Już trzecie zamówienie robię i ten sam problem, przelicza mi na BTC po kursie z ok. 24.07 ?
Już trzecie zamówienie robię i ten sam problem, przelicza mi na BTC po kursie z ok. 24.07 ?
hahahah, uwielbiam do predzia maile pisać, bo zawsze jak odpisuje to w sumie się ryj cieszy
Moze tak duza prowizja w pewnym sklepie bylo podobnie, najlepiej pisz na contact.
by KacprowskY
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Good morning,and have a nice,week to all, We whait predatorRC to shoot ouer Rocket,and this is for the moment ...
"Търпението поражда успеха"-latin maxima.
Best Regards.
predatorRC
CMB.
Pozdrawi !
"Търпението поражда успеха"-latin maxima.
Best Regards.
predatorRC
CMB.
Pozdrawi !
Cash Money Brothers
CMB
CMB
predatorRC, vs Konkurencja by yalasek
- Załączniki
-
- pred vs konkurencja.jpg (78.29 KiB)
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.
predatorRC, pytanie z dupy.
Postać Predatora jest bez żadnej licencji, czy musieliście zapłacić za nią wytwórni filmowej?
Postać Predatora jest bez żadnej licencji, czy musieliście zapłacić za nią wytwórni filmowej?
Popapeo, popapeo, popapeo atamej
Fohto pa chlep, a toka patare
Anaketo matelka ketetopa rakato łaske
Fohto pa chlep, a toka patare
Anaketo matelka ketetopa rakato łaske